Hirdetés

Szegedi Fecsó nevét a 2017-ben induló, Feleségek luxuskivitelben néven futó reality sorozatnak köszönhetően ismerhettük meg hazánkban, ahol akkori párjával, Vasvári Viviennel szerepeltek.

A luxusfeleségek életét bemutató műsor során azonban keveset tudhattunk meg a fiatal vállalkozóról, hiszen az összevágott anyagokban nem annyira a szereplők személyiségének és munkásságának bemutatásával foglalkoztak, hanem a mesterségesen a közönség számára gerjesztett, erőltetett konfliktusok és drámák megörökítésével.

A reality sorozat azonban kinyitotta kapukat a páros számára, egyre több műsorban szerepeltek és egyre több mindent tudhattunk meg róluk, többek között azt is, hogy mivel foglalkozik az a férfi, aki ilyen fiatalon ekkora fényűzést tud biztosítani aktuális hölgytársai számára.

Fecsó nem aprózza el, ha munkáról van szó…Két cégcsoportot is igazgat, az egyik munka- és tűzvédelemmel, a másik ingatlanfejlesztéssel és építészeti beruházásokkal foglalkozik.
Bár Vasvári Viviennel kötött házasságuk hamar zátonyra futott, fontosnak tartja, hogy közös gyermekük anyagi biztonságban nőjön fel, így szinte sosem lazít.

A szívtipró nemrég a LifeTv Bréking című műsorában szerepelt, ahol az ismertséget megelőző szerelmi életéről és viszonyairól is kikotyogott pár féltve őrzött titkot.

Amikor a műsor során a ‘Poligámia vagy monogámia’ téma vetődött fel Fecsó kendőzetlenül elmondta véleményét a többnejűségről, valamint arról is, hogy miért előnyös az, ha valaki több hölggyel randizik egyidejűleg.

Szerinte a többnejűség badarság, semmiképp sem előnyös a férfinak, hiszen ha 4 feleséggel kell élni, akkor nem csak a pozitívumok négyszereződnek meg, hanem a negatív hozama is négyszeresére emelkedik a kapcsolatnak.

“Gondolj bele…4 szülinap, 4 névnap, 4 anyós, 4 házassági szerződés…”- mondta nevetve Fecsó és leszögezte, nála ez garantáltan nem befutó.

Majd fiatal éveiről kezdett el mesélni és arról, hogy milyen formában élvezheti egy férfi csakis az előnyét annak, ha több hölgyet bolondít egyszerre:

“Szeretők kellenek, nem feleségek! (…) Volt, hogy öt darab barátnőm volt egyszerre, és az csodálatos volt! Jöttem-mentem az országban, mint valami matróz!” – mesélte nevetve a férfi, aki ebben a formában nem utasítaná el, hogy több nőhöz is köze legyen, ám mivel jelenleg komoly kapcsolatban él jelenlegi párjával, Géczi Beával így erről szó sem lehet.

Szerinted is inkább átok a poligámia, mint áldás? Vagy te bevállalnád?
Írd meg a véleményed kommentben!