Hirdetés

“Vissza a ****be !”: Tom Hanks rohan megvédeni feleségét, Rita Wilsont, amikor egy agresszív rajongó majdnem fellöki őt- a
65 éves Tom éppen egy New York-i étteremből távozott szerda este, a szintén 65 éves feleségével, amikor túlbuzgó rajongók támadták meg őket.


Bár a páros kezdetben kedvesen üdvözölte a rajongókat, a tömeg megrohanta a párt, és egyikük olyannyira meglökte Ritát, hogy az majdnem a földre zuhant.

A 65 éves – általában meglehetősen higgadt és a rajondóival türelmes színész – megdöbbenten sietett felesége segítségére , és azt kiabálta: “A feleségem? Hátrébb a ***** életbe! Feleségemet feldönteni?! “

A videón az is látható, hogy a nő a lábán imbolyogva próbálta visszanyerni a nyugalmát és az egyensúlyát, közben pedig azt kiáltja “hagyjátok abba!”, és feltartatja a kezét.

Tom és Rita 34 éve házasok, és két fiuk van, a 31 éves Chet és a 25 éves Truman. Először 1981-ben találkoztak az ABC szitkomjának, a Bosom Buddies-nak a forgatásán, és barátok lettek, mielőtt kapcsolatuk romantikussá vált volna.

A pár együtt vacsorázott, miután az este folyamán korábban részt vettek egy Elvis filmvetítésen. Tomot lefoglalja a promóciós kampány a készülő Presley-életrajzi filmhez, amelyben Tom Parker ezredest, Elvis menedzserét alakítja.

A színész körül az utóbbi időszakban, hogy pletyka keringet, rajongói aggodnak érte, miután a hónap elején egy felvételen láthatóan remegett a keze és Tom jelentősen le is fogyott.

Korábban délután Tom egy bő pólóban és baseball sapkában mutatta sovány testalkatát, amikor az egészségével kapcsolatos aggodalmak közepette egyedül sétált Manhattan-ben.

Az aggodalmak akkor kaptak szárnyra, amikor úgy tűnt, hogy nem tudja kontrollálni a remegést a karján az új filmje, az Elvis promóciója során.

A hónap elején egy brisbane-i vetítésen jelent meg Baz Luhrmann rendező és Austin Butler színésztársa mellett, és a karja láthatóan remegett, miközben beszélt.

Nincs jobb hely a világon, ahol filmet lehetne forgatni, mint itt, a Gold Coaston – mondta, mikrofonnal a jobb kezében, bal kezével a zsebében.

A színész már a múltban is híres volt arról, hogy filmek kedvéért leadta a kilókat vagy éppen felszedte, többek között a Számkivetett című filmben a lakatlan sziget lakójaként, a Philadelphia című filmben pedig haldokló AIDS-betegként.

Tom ismert arról, hogy kimerítően készül a filmjeire, és nem volt világos, hogy a mostani fogyása egy új szerep miatt történt-e.

A következő tervezett filmje a Robert Zemeckis rendezte Here lesz, amelyben Robin Wright mellett fog szerepelni.

‘A film egyetlen szobában játszódik, és éveken át követi a sok embert, akik benne laknak, a múltból a jövőbe” – olvasható a film szinopszisában az IMDB-n.

Tom legdrámaibb fogyása a 2000-es Számkivetett című filmhez kapcsolódik, amikor 50 kilótól szabadult meg, valamint az 1993-as Philadelphia című filmhez, amelyhez 35 kilótól .

Az ominózus videó, melyben Tom Hanks magából kikelve kiabál a rájuk rontó rajongók tömegével itt tekinthető meg:

Szerintetek jogosan borult ki ennyire a színész?
Várjuk véleményeteket kommentben!