Válassz egy szemet és fedd fel személyiséged rejtett titkait!

1347
Hirdetés

Tudatunk felfedheti legmélyebb félelmeinket, titkos vágyainkat és elfojtott érzelmeinket is. Néhányan még csak nem is ismerjük személyiségünk alapvető vonásait, idővel pedig olyan dolgok is a felszínre kerülhetnek rólunk, amiket soha nem gondoltunk volna.

A most következő személyiségteszt segít megérteni, hogy milyen ember vagy és meghatározni azt is, hogy milyen a pszichológiai és érzelmi állapotod.

Nincs is más dolgod, mint választani egy szemet a képen látható kilenc közül, mi pedig elmondjuk neked, hogy választásod mit árul el rólad.

1.

Nyitott lélek vagy

Nagyon szelíd és empatikus ember vagy. Szeretsz újabbnál-újabb tapasztalatokat szerezni és nyitott vagy a világra. Kétségeidet és bizonytalanságodat viszont elrejted az emberek elől, problémáidat nem szívesen osztod meg másokkal. Úgy gondolod, magánéleted csak rád tartozik és senki másra. Az egyik legjobb tulajdonságod, hogy mindig igyekszel segíteni másokon.

2.

Lelkiismeretes ember vagy

Tisztességesnek tartod magad és szereted a helyes dolgokat. Szeretsz kiváló első benyomást kelteni és igyekszel a tökéletes képet mutatni a világnak magadról. Tetteid óriási hatással vannak mások életére, függetlenül attól, hogy milyen nagyvonalúak vagy éppen kisebb jelentőségűek. Gyűlölöd a szenvedést és az igazságtalanságot.

3.

A saját múltad ejt csapdába

Mélyen belülről úgy érzed, hogy csapdába estél, de nem tudod, honnan származik ez az érzés. Vad és kellemetlen múltad volt, amely még ma is teher számodra. Ugyanakkor nagyon erős vagy és bármilyen módon, de megpróbálsz békét teremteni és találni magadnak. Problémáidat nem osztod meg senkivel, megtanultad egyedül megoldani őket.

4.

Filozófiai ember vagy

Szereted megfigyelni és elemezni a részleteket, annak érdekében, hogy megérthesd a körülötted lévő világot. Ily módon megértheted a dolgok valódi és legmélyebb jelentését. Könnyen elveszel a saját gondolataidban, sokszor nem tudod, mi a helyes és mi nem az. Ennek ellenére mindig magabiztosnak mutatod magad.

5.

Rejtélyes vagy

Titokzatos ember vagy, aki talán még nem találta meg önmagát, de nagyon igyekszel. Érzéseid a legegyszerűbb dolgokban is képesek befolyásolni. Nem beszélsz magadról senkinek, jó megfigyelő vagy és mindig meghallgatod az embereket, mielőtt elmondanád a véleményed.

6.

Érzékeny, szelíd ember vagy

Mindig szereted megfigyelni a dolgokat. Úgy érzed, hogy tisztában vagy mindennel, ami körülötted történik. Mély és erős érzelmeid vannak, a legjelentéktelenebb dolgok is nagy hatással vannak rád. Gyengeségeidet képes vagy megmutatni a világnak, hisz érzékeny és törékeny ember vagy, ami nem szégyen. Minden helyzetet képes jól megérteni, gyakran te vagy az első, aki tudja, hogy mi fog történni.

7.

Tüzes ember vagy

Nagyon energikus, erős és szenvedélyes vagy. Befolyásod van az emberekre, akik fel is néznek rád. Számodra minden fekete vagy fehér. A véleményed mellett mindig kitartasz, mélyen azonban képes vagy szorongani. Sebezhető és könnyen sérülékeny oldalad is van, amit soha nem mutatsz meg a világnak.

8.

Excentrikus ember vagy

Nagyon egyedi vagy. Sosem zavar és nem is érdekel, amit mások gondolnak rólad, a szabályokat pedig egyáltalán nem követed. Bízol az ösztöneidben, amelyek általában nem csapnak be téged. Szereted megmutatni magad másoknak, hisz nincs mit rejtegetned. Sok esetben példamutató a magatartásod, ugyanis rengeteget segítesz másoknak, ugyanakkor sokszor előjön belőled a lázadó is.

9.

Élénk és érzelmileg nyitott vagy

Energikus és érzelmileg nyitott vagy. Klasszikus vezető típus vagy, aki karizmatikus, szenvedélyes és jó magaviseletű. Mindig ott vagy, amikor másoknak szüksége van rád és mindig tudod, mit kell mondani. Fantasztikus karriered és csodálatos családod van, de nem idegen számodra a szomorúság. Szívesen beszélsz az érzéseidről másoknak, mert úgy érzed, így könnyebb. Igyekszel a legjobbat látni az emberekben még akkor is, amikor tisztességtelenül bánnak veled.