Hirdetés

A szakértők úgy vélik, hogy közvetlen kapcsolat van a személyiséged és a tudatalatti elme között. Így működnek ezek az apró kis rejtvények is. Egy egyszerű döntés, mint például egy pite kiválasztása képes arról, hogy a belső énedről árulkodjon. Ez több, mint egy egyszerű élelmiszer…

Persze azért ezt a tesztet senki se vegye túl komolyan. De tegyünk egy próbát!

Nézz a képre egy pillanatra és figyeld meg, hogy melyik formán akad meg a szemed.

Kör?

Gondolkodó és elemző vagy. Nagyon jó vagy abban, hogy a dolgok mögé láss. Nem szereted az időpocsékolást és próbálsz mindig a leghatékonyabb lenni. Nem számít, hogy ez a kutyasétáltatás vagy az autómosás. Akkor állsz elő a legjobb ötlettel, amikor a többiek már kifulladtak. Praktikus személyiség vagy.

Pentagon

Egyéni játékos vagy. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet de jól tudod másokét értelmezni. Sokszor mondják, hogy nagyon jó intuícióid vannak és figyelmes vagy másokkal. Nyugodt vagy és visszafogott.

Sokszög

Kreatív és innovatív vagy. Szereted élni az életet. Nagyon lelkes vagy és szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Jó veled beszélgetni. Bárkivel és bármiről képes vagy elcsevegni.

Csillag

Te egy született vezető vagy. Szereted a kihívásokat és nem ismered a “nem” szócskát. Bármilyen problémát vet eléd az élet, de biztosan felveszed a kesztyűt és harcba indulsz ellene. Nem hagyod magad. Nagyon jól tudsz másokat irányítani. Látod a dolgok egészét, amivel könnyen tudsz megfelelő döntéseket hozni.

Szív

Te egy fantasztikus ember lehetsz, aki népszerű az ismerősei körében. Szereted az embereket, törődsz velük, ami nagyon jó hallgatóvá tesz. Hőséges és támogató barát vagy. Próbálod elkerülni a konfliktusokat néha saját érzéseidet beáldozva.

Na nektek mi lett az eredmény? Mennyire igaz rátok? Írjátok meg kommentben?