Hirdetés

A nem mindennapi ikerpár nem csak külsőleg hasonlít egymásra, szerelmük ‘tárgya’, napi rutinjuk és a jövőbeli terveik is teljesen megegyeznek.

Sokaknak meghökkentő lehet az az életforma, amiben a két gyönyörűséges ikerlány, Lucy és Anna DeCinque él.
A 35 éves nők ugyanis ugyanabba a férfibe szerelmesek, ám nincs köztük vita, minden téren osztoznak az általuk végtelenségig imádott, 39 éves Ben-en.

Egy házban élnek, egyszerre lettek eljegyezve, együtt esznek, együtt fürdenek és igen, egy ágyban is alszanak, mindig, mindhárman.

Természetesen testi kapcsolat a két nő között nincsen, ám egyikük sem hagyja el a közös hálószobát, ha a másik két félnek egy kis felnőtt játékhoz támadna kedve.

A testvérek emellett szinte mindent együtt csinálnak, együtt esznek, együtt zuhanyoznak, még WC-re is együtt járnak.

Szinte sosem töltenek egymás nélkül egy percet sem el, gyakran összeöltöznek, ugyanazt a sminket teszik fel, amit a másik, és még a hajukat is ugyanúgy készítik el minden nap, csak hogy minél jobban hasonlítsanak egymásra.

Egy helyen dolgoznak, idős betegeket ápolnak, sőt még kebelnagyobbító műtétüket is egyszerre végeztették el, és ugyanakkora implantátumot választottak.

Arról,hogy ők hogyan élik meg azt, hogy életük szinte minden percét közösen töltik így nyilatkoztak:

“Régen mindkettőnknek külön barátja volt, de ezek a férfiak nem értették és fogadták el azt, hogy milyen borzasztóan szoros kötelék van köztünk. Ezt csak az tudhatja, akinek van egy ikertestvére..” – kezdte Anna a mesélést.

“Az első este, amikor találkoztunk Ben-nel, mindketten megcsókoltuk őt, magunk sem tudjuk, hogy miért, ösztönösen jött. Ezután mindhármunknak nyilvánvaló volt, hogy a jövőben együtt tervezzük a jövőnket. Hárman.” – folytatta történetüket Lucy.

“A mi, mások által furcsállt kapcsolatunkban azonban senki sincs elnyomva, senki sem szenved. Ben csodálatos férfi, megduplázza a szeretetét és a figyelmét is, egyformán bánik velünk, mindkettőnket meghallgat. A kapcsolatunkra a féltékenység egyáltalán nem jellemző.” – merült bele a részletekbe Lucy.

A különleges kapcsolat több, mint 8 éve töretlenül és zökkenőmentesen működik, ám van valami, ami még minden szereplőnek hiányzik ahhoz, hogy azt mondhassák egy tökéletes, boldog család az övék.

“Lucy és én úgy érezzük, már megértünk arra, hogy az anyaság útjára lépjünk. Számunkra magától értetődő, hogy ezt a kalandot is egyszerre akarjuk átélni, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy egy időben szeretnénk várandósak lenni, és szeretnék, ha gyermekeink egy napon születnének majd!” – osztotta meg a nagy hírt Anna.

“Annak érdekében, hogy biztosan egyszerre foganjunk meg, úgy döntöttünk, hogy petesejtjeinket mesterséges körülmények között termékenyíttetjük meg, természetesen mindketten Ben ivarsejtjeivel és egyszerre ültetik majd be azokat. Szeretnénk együtt szülni, nem vagyunk a programozott császár ellen, de ha az orvosok ellenzik majd ezt, akkor abba is beletörődünk majd. Reméljük, lassan már ilyen ‘problémákkal’ kell majd foglalkoznunk! ” – fejezte be mosollyal az arcán jövőbeli terveik ismertetését Anna.

A világ -állítólag- legjobban hasonlító ikrei tehát nagy lépésre szánták el magukat.
Gyermekeik, a furcsa viszonynak köszönhetően nem csak unokatestvérek, hanem féltestvérek is lesznek, de őket ez sem zavarja, mint mondják, mindent letisztáznak majd a gyerkőcökkel, ha elég érettek lesznek a kifürkészhetetlen érzelmek megértéséhez.

Szerinted helyesen teszik azt, hogy egy ilyen furcsa kapcsolatban gyermek(ek)et vállalnak?
Írd meg véleményed kommentben!