Hirdetés

Csak képzeld el azt a jelenetet, hogy elviszed a gyerekedet a vidámparkba egy forró, nyári napon, majd odajön hozzád egy biztonsági őr.

Természetesen egyből a legrosszabbra gondolsz, holott csak arról van szó, hogy az öltözéked nem odaillő. Egy vidámparkba az ember nem vasalt ingbe megy. Nem igazán van egy ilyen helyen “dresscode”, de a határt könnyű átlépni.

Egy oklahomai anyukával hasonló eset történt.

Április 30-án épp egy vidámparkban szórakoztak. Sétálgattak, pénzt költöttek és úgy összességében jól érezték magukat. Körülbelül 19 óra magasságában odament hozzájuk egy biztonsági őr és csak annyit mondott, hogy “a nadrágja túl rövid”.

Az anyuka egyből a vezetőséget hívta, aki ugyanúgy csak annyit közölt vele, hogy ez a rövidnadrág túl rövid. Vásároljon valami hosszabbat.

Belül úgy érezte, hogy őt aztán senki se kötelezze vásárlásra. Az egész szituáció olyan volt, mintha valamiféle bűncselekményt követett volna el. Ezután elkezdték őket a bejárat felé hajtani és kikísérni. Ők ezt elfogadták és indulásra készen voltak, de a személyzet egy női tagja odajött hozzájuk és a személyi igazolványát követelte.

A személyi igazolványt alapvetően csak hatósági személy kérheti, így az anyuka egyből elkezdte az egész procedúrát videóra rögzíteni.

A felvételen látható, ahogy az anya és a lánya a vidámpark bejárata mellett ülnek és a biztonsági őr követeli az igazolványukat. A kislány ekkor már sírva fakadt, hogy az édesanyját a rövidnadrágja hossza miatt fogják letartóztatni.

Az anya még azt is megjegyezte a vezetőségnek, hogy rengeteg pénzt hagytak ott a parkban, hogy vakációzhassanak egy kicsit. Nem érdemelte meg, hogy egy rövidnadrág hossza miatt csináljanak ekkora drámát a kislány előtt.

“2021 van és ez már nem a középiskola. 5 évre eltiltottak minket ebből a parkból, de egyébként sem jönnénk vissza. Nem bánhatnak így egy nővel sem. Pláne, hogy törvénytisztelő polgárok vagyunk.” – mesélte az anyuka.

A videó már több ezer megtekintésnél jár. Az emberek álláspontja szerint itt valóban túlkapásról van szó. Ennyire nem volt rövid az a nadrág.

A vidámpark házirendjében egyébként van szó arról, hogy megtagadhatják a belépést, ha valaki nem megfelelő öltözékben, de a nadrág hosszúsága nincs meghatározva.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!