Hirdetés

Igazából megszámolni sem tudnánk már, hogy hány rovat, műsor, könyv foglalkozott már azzal, hogy mit esznek a férfiak a nőkön. Mi az, amitől egyből megfordulnak utánuk az utcán? Nyilván egy csinos nő láttán beindul a férfi fantázia és az ösztönök, de mégis melyik pontok azok, amelyek megindítják mindezt? Tudósok természetesen ráálltak a témára és meglepő felfedezést tettek. Nem a csinos pofi és a vékonyka testalkat a nyerő!

1: Alkat

Itt egyből mindenki a legendás 90:60:90-re gondolna. Valójában a férfi tudatalattija azt méri fel, hogy képes lesz-e gyermekeket szülni vagy sem. A férfiak kifejezetten kedvelik a szélesebb csípőjű nőket. Egy nőnek egészséget és termékenységet kell sugároznia. A tudósok szerint a megfelelő derék-csípő arány 7:10.

2: Mosoly

A szép mosoly az egyik legfontosabb tulajdonság. Ez mindkét nemre igaz. Egy mosolygó nő nyitottnak és flörtre késznek tűnik. Viszont lényeges még az is, hogy a mosolygás folyamán fel tudjuk mérni a másik nem fogait. A fogak ápoltságot tükröznek. Nem feltétlenül az a lényeg, hogy a fogak katonás sorba legyenek. A lényeg, hogy ne legyenek sárgák, és elszuvasodottak. Nem kell félni a fogszabályzótól sem. Azt tükrözi a másik nem számára, hogy az illető, aki fogszabályzót visel hajlandó bevállalni jó pár hónap szenvedést, hogy szebbnek tűnjön.

3: Arc

Furcsa, de a szimmetrikus arc egy nagyon fontos tulajdonság. Ennek az oka, hogy az emberi agy sokkal könnyebben dolgozza fel a szimmetrikus dolgokat. Na persze teljesen szimmetrikus arc nem létezik.

4: Ajkak

Mitől lehetnek egy nő ajkai csókolni valóak vagy kívánatosak? Annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás az ajkak megduzzasztása, egy tanulmány kimutatta, hogy felesleges pénzkidobás. A pasiknak ugyanis a vékony, közepes méretű ajkak tetszenek. Ami fontos az a rúzs! Egy pasi hét másodpercig is megbámulhat egy kirúzsozott ajkat.

5: Szemek

Hatalmas igéző szemek! Azt mindenki szereti. A szemeink nagyobbnak és csillogóbbnak tűnnek, ha olyan emberre nézünk, aki tetszik nekünk. Megugrik a vérnyomás, kitágulnak a pupillák stb. A férfiak szereti, ha egy nő kihangsúlyozza a szemeit sminkelés közben. Nem véletlenül alakult ki az “őzike szem” kifejezés sem.

6: Szemöldökök

A pasik szeretik a szép, ívelt szemöldököket. Az arc egy olyan eleme, amivel rengeteg érzelmet fejezhetünk ki. A vastag tetovált szemöldök sosem volt szép. Ne is erőltessük. A szemöldökre mindig figyelni kell sminkelésnél.

7: Testtartás

A jó testtartás magabiztosságot sugall. Egy “kérdőjel” formájú hát, előre esett vállakkal, lehajtott fejjel senki érdeklődését nem fogja felkelteni. Legfeljebb egy reumatológusét.

8: A ruha színe

Érdekes dologra lettek figyelmesek a tudósok. A vörös ruhába öltözött nők, mindig is vonzóbbak voltak a pasi szemnek. Állítólag azért mert a piros szín szerelmet és szenvedélyt tükröz. A fekete ruha is jó választás lehet, ugyanis slankít és intelligenciát, megbízhatóságot sugároz.

9: Keblek

Sok nő gondolja azt, hogy a férfiak a hatalmas keblekre buknak. Ez nagy tévedés. Manapság a melltartókkal rengeteg pasit át lehet verni. A Push-up egy kisebb kebelből és képes méretes dekoltázst csinálni. Alapvetően a nők azok, akik jobban kedvelik magukon a nagyobb méretet. Büszkén mutathatják az ágyban, mint egy kisebb “almát”. Valójában nem a méret az, ami számít. Sokkal fontosabb, hogy ne ereszkedjen meg. Ebből a szempontból nézve lényegesen jobb helyzetben vannak azok, akinek közepes vagy kisebb keblük van. Itt is fontos lenne a szimmetria, de mindenki tisztában van vele, hogy nincs két teljesen egyforma. Vannak kisebb és nagyobb méretbeli eltérések is. Emiatt nem kell szégyenkezni. Az ágyban ez már egy cuki kis szépséghiba is lehet, viszont az utcán érdemes valamelyest kezelni a dolgot a megfelelő melltartó választással. A legfontosabb dolog, hogy nem lehet az elutasítás oka egy kebel, ha az természetes. A sebészkés alá pedig csak tényleg indokolt esetben érdemes feküdni. Egy férfit nem lehet becsapni és egy műanyag, az műanyag marad. Továbbá az egyik pasi számára sem lesz szép, ha egy nő mellkasán hanyatt fekve két teniszlabda mered az égbe. Mindig a természetes a legszebb.

Na persze nagyon kevés nő van, aki képes mindennek megfelelni. Már csak a különböző testi adottságaik miatt se. A lényeg, hogy tegyük meg, amit lehet. Kezdjük egy szép rúzzsal, ruhával. Az ápoltságra pedig mindig nagyon ügyeljünk. Ne gondoljuk, hogy csak telt keblekkel és a vastag ajkakkal tudunk megnyerni egy pasit magunknak.

A legfontosabb persze az egészség!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!