Hirdetés

Az énekesnő két éve esett át, egy gyomorszűkítő műtéten. Melyet azért érzett szükségesnek, mert addigi fogyókúrás próbálkozásai, nem bizonyultak sikeresnek. Azóta viszont, olvadnak le róla a kilók. Ma már több mint 40 kg-tól szabadult meg Vera.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,


Ahogy a kilók eltűntek, úgy lett ő egyre magabiztosabb. A 33 éves énekesnő, végre elfogadta önmagát. Ami képein is észrevehető. Az instagram oldalán is jól látható, hogy egy önbizalomtól duzzadó nő pózol a kamerák előtt. Már könnyebben talál magának ruhákat. Tudja mi az, ami jól áll neki, és bátrabban hordja a merészebb darabokat is.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

A fellépésein is, újra meg újra meglepi rajongóit. Vera a Budapest Jazz Orchestrával koncertezett, amikor a színpadon egy csíkos nadrágkosztümben volt látható. Ez alá egy csipkés topot húzott, ami dekoltázsára terelte a tekinteteket.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Ez önmagában még nem is lenne extrém, de az énekesnő a topp alatt, nem viselt melltartót. Ezt néhány szemfüles rajongó, ki is szúrta. Vera kisugárzása, egyszerűen elragadó, lebilincselő és ízig-vérig nőies. Az egykori duci lány, aki nem merte magát mutogatni, mára már egy vadmacskává változott.