Hirdetés

Már megint nem bírt valaki magával. Mi van az emberekkel? A plasztikai műtétek virágkorát éljük. Anno a 90-es években lett először divat, és akkor még csak a kebleket turbózták fel a hölgyek. Mostanra szinte bárki-bármit átszabathat magán. Feltéve, ha az nem ütközik az orvosok etikai kódexébe.

Xochytl Diane egy 38 éves texasi édesanya, akinek a története pár évvel ezelőtt körbejárta a világot. Az volt az álma, hogy Meghan Markle-é műtteti magát. Olyanokról, akik Barbie-babákká operáltatták magukat már számtalan cikket írtunk. Ez most nekünk is új.

Ahhoz képest egyébként nem tapsolt el túl nagy összeget. Na persze, mihez képest. 7 millió forintnyi dollárt költött a projektre.

2018 nyarán érte először szike a testét. Volt egy kis zsírleszívás, orrműtét. Csak a szokásos. A projekt egyébként azért indult, mert a második gyermeke születése után komoly gondjai voltak az önbizalmával. Egyetlen ruhában sem tetszett magának, ráadásul smink nélkül még az utcára sem mert kimenni.

Egy az egyben úgy állt az orvosok elé, hogy felmutatott egy képet a színésznőről. “Ilyen akarok lenni!”.

Ebből az állapotból indult a projekt. A képet elnézve egyébként nem olyan rossz ez, hogy az ember 7 milliót eltapsoljon rá. Pár havi kondibérlet lényegesen olcsóbb lett volna.

De, azért csak nekifeküdt a dolognak. Hosszú és fájdalmas beavatkozások sorozatát kellett átélnie. Hogy volt értelme? Nehéz megmondani. Íme a végeredmény. Mi azért nem kevernénk össze a sussexi hercegnével.

Az biztos, hogy az önbizalma megnőtt. Háromgyermekes anyaként egész jó formában van. Azóta máshogy is öltözködik. Sokkal merészebb. Ez a megnőtt önbizalmának köszönhető.

Több televíziós műsorba is meghívták, mert hát mégis csak szenzáció a dolog.

Jó, azt el kell ismernünk, hogy nagyon sok nő szeretne úgy kinézni, mint Meghan Markle. Ezzel nincs semmi gond. A férfiak meg szívesen cserélnének mondjuk Brad Pitt-tel. Ez ilyen. Hogy megérte-e a beavatkozás azt mindenki döntse el saját maga.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!