Hirdetés

Sokan vannak, akik arra kényszerültek, hogy babysittert fogadjanak. Nem könnyű döntés. Magadhoz hívsz egy embert, akit nem is biztos, hogy eléggé ismersz és rábízod a legfontosabb dolgaidat. A gyermekedet és a házadat. Manapság annyi szörnyűséget hallani, hogy a szülőket átverték a felvigyázók. Voltak olyan esetek is, ahol a picit bántották is. Az emberek alapvetően bizalmatlanok a másikkal szemben, azonban sok esetben kellemes meglepetés érhet minket.

Nicki-nek dolga akadt, így telefonon hívta a babysitterét, hogy jöjjön át és vigyázzon a kislányára. Az anyuka egyébként népszerű a közösségi oldalakon. Amikor hazaért, olyan dologgal szembesült, ami megdöbbentette.

A kislánya és a felügyelő épp Barbie babákkal játszottak. Egyszer csak valami hihetetlen hangokra lett figyelmes Nicki. Azonnal a telefonja után kapott, hogy megörökítse.

A fiatal babysitter olyan hangon énekelt, hogy egy csapásra világhírű lett. Nicki nem is értette, hogy miért nem jelentkezett már valamilyen tehetségkutató műsorba. Ezekből amúgy is Dunát lehetne rekeszteni.

Az anyuka természetesen közzétette a videót a világhálón és szinte pillanatok alatt olyan népszerűségre tett szert, amiről álmodni sem mert volna. Az emberek persze, egyből kívánságlistával álltak a felvigyázó felé. Zúdúltak a kommentek, hogy mit énekeljen még el.

@nickiunplugged

Reply to @zzzachariah The response you guys have been waiting for 🥰 @disney #vocals #singingbabysitter #mulan @delaneyreneemusic 🤍

♬ original sound – Nicki Marie

Hála az égnek, nem egy szégyellős lány, úgyhogy eleget tett pár kívánságnak. Nicki pedig alig bírt a könnyeivel.

Reméljük, hogy hamar felfedezik és beléphet a sztárok közé. Nekünk nagyon úgy tűnik, hogy a képessége megvan rá!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!