Napjainkban már senkit sem lep meg, ha valakiről kiderült, van tetoválása.

Ám míg a legtöbben megállnak egy-két mintánál, akadnak olyan emberek, akik a tetoválások rabjaivá válnak és nem tágítanak addig, míg van rajtuk egy szabad, festékmentes centiméter is.

A második csoportba tartozik cikkünk főszereplője is, a 32 éves Julia Nunez, aki saját maga is elismeri, hogy teljesen a tetováltatás és a minták bolondja lett az elmúlt évek során.

A nő első tetoválását 18 éves korában szerezte, akkor még úgy tervezte, hogy a mellkasát díszítő hibiszkusz virág lesz az első és egyetlen minta, ami a testét díszíti majd.

A varrás megszerzése után azonban furcsa, megmagyarázhatatlan érzés kapta el, tudta, itt még nem állhat meg és serényen gyűjteni kezdte a pénzét.

Takarékos életmódjának köszönhetően csaknem 20.000 fontnak ( ~8 millió forint) megfelelő összeget sikerült összespórolnia álmai megvalósítására, mely folyamatot 3 évvel ezelőtt indította el.

Julia az elmúlt 3 évben kéthetente minimum 3 órát töltött el tetoválószalonok mélyén, ez idő alatt csaknem tetőtől talpig kivarratta a bőrét.

A tetőtől talpigot persze szó szerint kell érteni, a hölgy arcán kívül nincsen szinte egy centiméternyi ‘üres’ hely sem a bőrén, még tenyerét és a talpát is minták díszítik. A vagány nő az intim területeket sem hagyta ‘festetlenül’, szerinte így esztétikus és vonzó a teste, ahogy jelenlegi formájában kinéz.

Bár eredeti tervei szerint nem csupán az arcát, hanem a fejbőrét is szabadon kívánta hagyni, később meggondolta magát.

“Sokáig azt mondtam magamnak és másoknak is, hogy soha nem borotválom majd le a hajam, hogy a fejbőrömet is tetoválások boríthassák. De amikor elfogyott a hely a testemen, nyilvánvalóvá vált, hogy nincs más választásom!” – mondta nevetve a lány.

A bentlakásos gondozónőként tevékenykedő kaliforniai nő állítása szerint van úgy, hogy megbámulják, de leginkább pozitív visszajelzéseket kap külsejével kapcsolatban. Az általa gondozott személyek eddig sosem panaszkodtak kinézetére, nem kapott elutasítást senki részéről sem, igaz, családja nem igazán örül furcsa ‘hóbortjának’, de elfogadják a lány döntését.

Mivel Julia testén már ténylegesen nincs szabad hely az arcán kívül, kérdésés volt, hogy mégis hogy fogja így továbbra is kiélni őrült szenvedélyét.

“Az arcomat 100%- ig biztos vagyok benne, hogy nem fogom kivarratni. Van a tarsolyomban pár kisebb minta, aminek találunk még helyet. Ha ezekkel végeztünk, akkor a meglévő tetoválásaimat frissíttetem/üttettem újra, hogy a testem úgy nézzen ki, mint egy frissen festett, egységes műalkotás!” – nyilatkozott jövőbeli terveiről Julia.

Szerinted jól néz ki vagy inkább taszító a cikkben szereplő Julia külseje?
Írd meg véleményed kommentben!