A pszichológia sokat elárulhat rólad az alapján, ahogy elrendezel bizonyos dolgokat. Mi több, már külön neve is van ennek a területnek: pszichogeometria.

Jöjjön egy feladat! Válaszd ki az alábbi képről, hogy a 4 variáció közül melyiket választanád, ha 4 tojást kellene elrendezned.


Ha az "A"-t választottad

A kreativitás az erősséged. Mindig tele vagy ötletekkel és sosem bírsz huzamosabb ideig egy helyben maradni. Hamar ráunsz az unalmas feladatokra. Képes vagy egyszerre több dolgot is végezni. Szeretsz a középpontban lenni és mások is szeretik, ha te vagy ott, hiszen harmóniát teremtesz magad körül.

 


Ha a "B"-t választottad

A te erősséged a logika és a szervezés. Nagyon kitartó és módszeres vagy, mindig ügyelsz a munkád minőségére, mindig a legjobbra törekszel. Azonban hajlamos vagy elmerülni a részletekben is, a döntések előtt pedig mindig sokáig mérlegelsz. Nagyon jó vezető vagy.


Ha a "C"-t választottad

Nagyon rugalmas személyiség vagy. Mindig ügyesen manőverezel a nehézségek között. Szeretsz új dolgokat tanulni és alkotni, kíváncsi természetű vagy. Fontos számodra az önfejlesztés. Mindig törekszel arra, hogy megértsd, mi miért történik körülötted. A képességeid révén nagy sikereket tudsz elérni.


Ha a "D"-t választottad

Az erősséged a határozottság és a döntésképesség, amik rendkívül jó vezetővé tesznek. Hamar felméred a helyzetet és mindig tudod, mit mikor kell tenned. Nagyon céltudatos és kitartó vagy, képes vagy minden mást kizárni és csak a céljaidra fókuszálni. Továbbá nehezen viseled, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretted volna.


Nos, eltaláltuk? Írd meg hozzászólásban!