Hirdetés

Egy fiatal házaspár a közelmúltban olyan videót jelentetett meg TikTok-on, mely tökéletesen szemlélteti, hogy milyen is az igaz szerelem,s hogy hogyan lehet a legfurcsább tettekkel elnyerni valakinek a szívét.

A videót feltöltő Patrick Chase Champion és neje, Taylor Champion 2020. októberében kötött házasságot, frigyüket pedig szinte azonnal gyermekvállalással koszorúzták meg, a hölgy idén májusra volt kiírva közös kislányukkal.

A páros tagjai kapcsolatuk során minden nehézségben támogatták egymást, nem volt ez másként a terhesség alatt felmerülő félelmekkel és nehézségekkel tarkított úton sem.

Mikor Taylor aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy nem tudja, férje hogyan fogja kezelni azt, hogy a terhesség után nem csak csak a babának, hanem az újdonsült anyukának is pelenkát kell viselnie – természetesen a vizelettartási gondok miatt- a leendő apuka a világ legcukibb akciójába lendült.

Felesége kétségeit úgy kívánta eloszlatni, hogy egy videót készített, melyben különböző helyzetekben szemlélteti azt, hogy a felnőtt pelus igenis lehet ‘csini’ és feleségének semmi aggódni valója nincs amiatt, hogy férje kevésbé látja őt nőiesnek, miután ebben a darabban megpillantja majd.

A videót elmondása szerint azért töltötte fel a népszerű videómegosztó oldalra, hogy a többi leendő apukát is felvilágosítsa arról, hogy fontos, hogy lelkileg is támogassák a leendő anyukákat a gyermek kihordása során és persze azután is.

Patrick kislánya megszületése után is azonnal akcióba lépett, aktívan részt vesz a pici mindennapjaiban, nem riad vissza a pelenkázástól, a fürdetéstől sem, sőt, imád kislányával közösen szundítani.


A feleség pedig így nyilatkozott férje akciójáról:

“Őszintén? Szerintem ilyen egy igazi férfi…aki a kedvemért és azért, hogy én komfortosabban érezzem (majd) magam, ezt is bevállalja. A legtökéletesebb férj és apuka, iszonyúan szerencsés vagyok!” – nyilatkozta elérzékenyülve Taylor egy tengerentúli magazinnak.

A videó megtekintése előtt ajánljuk zsebkendő bekészítését, hiszen a könnyezve nevetés szinte garantált! 🙂

@thechampions2020

##bustitchallenge##momsoftiktok##dadsoftiktok##newparents##married##newborn##dipper##gotyourback##rideordie##postpartum##fyyyypppp##trending##pregnancy

♬ Buss It – Erica Banks

Szerinted is fontos, hogy egy férfi ilyen módon -is- kiálljon leendő gyermekének anyja mellett?
Írd meg véleményed kommentben!