Hirdetés

Valljuk be ez bárkivel előfordulhatott volna.

Selena Gomez jelenleg egy filmen dolgozik ezért elég sűrű a heti beosztása, ám, hogy ha mégis marad egy kis szabadideje, akkor előszeretettel szeret a barátaival karöltve elutazni valahova és pihenni egy jó nagyot. Ám újfent kineveti őt az egész internet világa, egy apró baki miatt.

Az énekes-színésznőnek, újra volt egy hangyabokányi ideje arra, hogy barátaival ismét hajóra szálljon, és elmenjen kirándulni, hogy egy kicsit lazítson. Selena azonban meglepő és egyben merész fényképeket tett közzé Instagramján. A képen egy nagyon aprócska fürdőruhában pózol a kamerák előtt.

Ám, ahogy lapozgattuk ezt a kis fotóalbumot, megakadt a szemünk egy igencsak érdekes képen. Selena egyáltalán nem takarta el a hasát, ami köztudott, hogy az utóbbi időben megnőtt, hanem behúzta azt, ami cseppet sem ad természetes összképet. Rajongóinak persze több se kellett, azonnal kommenteltek is a sztárnak. Kinevették és elkezdték őt cikizni, emiatt a húzása miatt. Selena nem habozott oldaláról levenni a képet, ám mások lementették és más oldalakra feltették, ahol tovább szapulták.

Selena Marie Gomez (@gomez_selmarie) által megosztott bejegyzés,

Szerintetek is nagyon gáz volt ez tőle?

Íme pár kép róla, itt például, egy fotózáson vesz részt.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Jól lakottan és mosolyogva.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Ez már majdnem 1 éves kép róla.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,