Hirdetés

Olaszországban a tengerparton talált rá egy lesifotós Rita Ora-ra és szerelmére Andrew Watt-ra. A két zenész egy kicsit sem zavartatja magát. Bárki számára világos, aki rájuk néz, hogy izzik köztük a levegő. A szerelem rózsaszín köd, szokták mondani, és ők szem látomást nem látnak túl ezen.    

A pihenésük tényleg arról szól, hogy henyélnek, süttetik a hasuk, úsznak és csak egymással foglalkoznak. Egész nap a parton vannak és a kezeiket le sem veszik egymásról. És még attól sem jöttek zavarba, hogy bárki megláthatja őket.

Revista Bordo (@revista_bordo) által megosztott bejegyzés,

Andrew szemlátomást oda van Rita-ért. Folyamatosan csókolgatja, és kényezteti. A páron látható, hogy képesek lennének bármikor egymásnak esni. Az intimitás biztosan jól működik a kapcsolatukban.

Rita-Likedx2&Likedx6Tweets❣ (@ritaora_27) által megosztott bejegyzés,

A külvilágot teljesen kizárva még egy kis lábujj szopogatás is belefért számukra. A paparazzi legnagyobb örömére. A kép az interneten hatalmas felháborodást keltett. Egyesek nevetségesnek, mások undorítónak tartották a dolgot. Persze Rita rajongói nem hagyták bántani az énekesnőt. Mondván most készült el új dala és videoklipje, ezért megérdemli a kényeztetést. Még ha furcsának is tűnik. A kemény munka után kijár a pihenés.