Hirdetés

A sokak által kedvelt barbadosi énekesnő, Rihanna, aki most zűrös életéről híres, személyesen jelen volt a június 17.-i Brazília-Svájc labdarúgó mérkőzésen, hogy ott szurkoljon kedvenc focistájának, Neymarnak. A meccs sajnos 1-1 lett, a brazilok nagy bánatára, de legalább kaptak egy pontot így még egy ideig versenyben maradhatnak.

Ám, amikor az első gólt berúgta a Brazil csapat, Rihanna olyan extázisba került, hogy örömében villantott egyet, amit Neymarnak címzett, ezt a jelenetet a többi néző nem tudta hova tenni. Természetesen mindenki kapkodott a telefonja után, hogy meg tudják örökíteni ezt a jeles pillanatot. Hiszen nem mindennap dobja le a textilt a világhírű énekesnő, emberek ezrei előtt.

A képek azonnal felkerültek az internetre, ahol futótűzként terjedt az internetezők körében. Ám Riri sem volt prűd, hiszen megosztotta saját Insatram oldalán a csodálatos képet.

Football Soccer Futbol (@bestoffootball) által megosztott bejegyzés,

Egy régebbi fotó, ahol az énekesnő szamárfület mutat Neymarnak, vagyis inkább a kartonfigurájának, mert igencsak sanszos, hogy Photoshoppolva van a kép.

Ezekből a képekből arra következtethetünk, hogy Rihanna már évek óta rajong a fiatal labdarúgóért, ám az sem kizárt, hogy szoros barátságot ápolnak a való életben.

badgalAfrica (@navy_africa) által megosztott bejegyzés,

De abba már most biztosak lehetünk, hogy Rihannat nem utoljára láthatta a nagyérdemű szurkolótábor a lelátón, mert nagy valószínűséggel a következő meccsre is el fog menni, amit a holnapi nap folyamán, azaz június 22.-én játszanak délután 14:00-kor a Costa Ricai csapat ellen.