Hirdetés

Egy nő azt állítja, hogy 11 éve megcsalta őt a volt férje, most viszont bosszút állt rajta, amikor a férfi profilja szembejött vele a Tinderen.

Mivel tudta, hogy a férfi már mással randizik, úgy döntött, hogy az exét állítólagos hűtlensége miatt leplezi le azzal, hogy képernyőfotókat készített a profiljáról a társkereső alkalmazáson, és elküldte az új barátnőjének.

Az új barátnőhöz érve a nő később megtudta, hogy ő volt az egyik nő, akivel állítólag az exe megcsalta.

Történetét a TikTok-on osztotta meg , feltéve a kérdést, hogy más is rajtakapta-e már valaha az exférjét, hogy megcsalta új párját, és viccelődött: “Ez egy abszolút sz*r dolog”.

A nő egy videóban részletesen elmesélte volt férje múltját, és azt, hogyan barátkozott össze az exe első feleségével, akivel az kapcsolta őket össze, hogy ugyanazzal a férfival jártak.

Elmagyarázta: “11 évig voltam ezzel a férfival, házasok voltunk, megcsalt és bántalmazott, amíg együtt voltunk. Végül összeszedtem a bátorságom, hogy elhagyjam őt, és az életem sokkal jobb lett.

“Miután elkezdődött a válás procedúrája, felkerestem az első feleségét, és azt mondtam neki: ‘Hé, én is válok a volt férjedtől, veled is szörnyen viselkedett veled? Mert velem az volt.’

“Ő a legédesebb ember a világon, beleegyezett, hogy együtt reggelizzünk, ott ültünk, és órákig beszélgettünk arról, hogy milyen szörnyű dolgokat tett mindkettőnkkel, most már barátok vagyunk.”.

Hogy ő is tovább tudjon lépni a nő beregisztrált a Tinderre, és meglepődve látta, hogy volt férje is fent van az alkalmazáson, mivel tudta, hogy a férfi már éppen valaki mással is randizik.

Úgy döntött, hogy kitálal: “A válásunk után pár hónappal később megláttam őt a Tinderen, és tudtam, hogy van barátnője, ezért elküldtem a barátnőjének a képernyőfotókat a Tinder-profiljáról, hogy tudassam vele mit csinál : “Szia csajszi, én vagyok a második exfeleség, megcsalt engem és az első exfeleségét is, úgy néz ki, hogy megcsal téged is, sok szerencsét !”.

“Erre ő: ‘Köszi szépen, hogy elküldted nekem ezeket, nagyon hálás vagyok érte’. Pár nappal később letiltott.”

A nő így folytatta: “Pár hónap eltelt,amikor láttam az Instagram-sztorimban, hogy feloldott , így küldtem neki egy üzenetet : ‘Hé csajszi, jól vagy?’. Erre ő: ‘Nem, nem vagyok jól, végig igazad volt, nem mehetnénk el inni valamit és megbeszélni ezt?’.

“A fejemben azt gondoltam, hogy fenébe ne, segítsünk a lányon. Az első exfeleség sokat segített nekem, én is segíteni akartam ezen a lányon. Elmegyünk egy italra, elkezdünk történeteket mesélni, ő elmondja, hogy mit tett vele, én meg elmondom neki, hogy mit tett velem.

A dolgok azonban nagyon kínossá váltak, amikor a barátnő azt állította, hogy ő volt az egyik nő, akivel a volt férj megcsalta a nőt.

“Elkezdte elmesélni nekem ezeket a megcsalós történeteket, amiket a férfi elmondott neki, hogy velem csinált, amiről fogalmam sem volt, ez egy nagyon tanulságos vacsora volt, és sokat tanultam. Már eddig is tudtam, hogy ő egy sz*ar ember, de megtudtam, hogy még rosszabb , mint azt valaha is gondoltam volna” – magyarázta a nő.

“Miközben elmesélte nekem ezeket a történeteket, elszólta magát, és elmondta, hogy ő volt az egyik lány, akivel megcsalt, én pedig azt mondtam: ‘Hű, ez eléggé elcseszett, valószínűleg ezzel kellett volna kezdened’, tehát tudta, hogy a férfi házas, és mégis belement -a lány azt is elmondta, hogy a férfi egy csomó más alkalmazottjával is kefélt.”.

” Honnan veszi a volt férjem a pofátlanságot, hogy ilyen szörnyűségeket műveljen az első feleségével négy éven át, velem 11 éven át, ezzel a szegény lánnyal egy éven át, és Isten tudja, ki van még odakint, és ki lesz még a jövőben” – fakadt ki a nő a videóban.

A posztja, amit közel 200 ezerszer néztek meg online, több száz kommentet zsebelt be.

@liz.newey

Just some of the tea ☕️ ##storytime ##hotgoss ##theaudactiy ##divorce ##cheater ##narcissist ##narcissisticabuse ##fyp

♬ Western music, trap soul, R&B beat ♫(866926) – Daisuke”D.I”Imai