Hirdetés

A 27 éves Instagram sztár korábban Mick Jagger kedveseként került a köztudatba , legutóbbi hódítása pedig nem mást a 90 éves Clint Eastwood.

Az idősödő világsztárral lencsevégre kapott Insta-sztár – egy igazi bombázó.

Clint Eastwood amerikai színész, Grammy-díjra jelölt zeneszerző, Oscar- és Golden Globe-díjas filmrendező és producer idén töltötte a 91. életévét.

A színész élete során kétszer volt házas , párkapcsolataiból pedig 8 gyönyörű gyermeke született.

Színészi karrierjét a katonaság után kezdte építeni , kezdetben kis költségvetésű B kategóriás filmekben kapott szerepet , majd a westernfilmjei révén vált igazán közismertté.

Ő a titokzatos névtelen ember Sergio Leone western trilógiájában, és a sztár az Egy maréknyi dollárért, a Pár dollárral többért és A Jó, a Rossz és a Csúf című ikonikus filmremekekben.

Az abszolút csúcsra azonban a Millió dolláros bébi című mozival jutott fel , Hilary Swank színésznő oldalán, melyért 2005-ben Golden Globe és Oscar díjat is nyert.

Hónapok óta kering a pletyka , hogy a 91 éves film legenda egy alig 27 éves fiatal hölgy oldalán találta meg a boldogságot.Bár néhány alkalommal már sikerült a paprazziknak lencsevégre kapni a romantikázó párost , kapcsolatukat hivatalos források még nem erősítették meg.

A fiatal lány már nem ismeretlen a Hollywood-i körökben, legutóbb Mick Jagger angol rock zenésszel hozták hírbe.

Bár a 27 éves bombázó eddig kerülte a rivaldafényt , most az Instagram közösségi média felületére feltötött pikáns képeivel borzolta fel a kedélyeket.

Íme Clint Eastwood mindössze 27 éves elképesztően gyönyörű kedvese.