Hirdetés

Thylane Blondau-t a világ legszebb kislányának titulálták hat éves korában. Mára felnőtt és még most is gyönyörű.

A lány egy természetes szépség. Ehhez nem fér kétség. Fantasztikus géneket örökölt. Minden erőfeszítés és smink nélkül is megfordulnak utána a férfiak. Apja Patrick Blondeau labdarúgó, anyja Véronika Loubry színésznő, televíziós műsorvezető.

Thylane 2001. április 5-án született Elefántcsontparton. Már hat éves korában is figyelte őt a média. Nagy kék szemei és kócos haja ellenére is kiérdemelte a világ legszebb kislánya címét.

Olyan versenyen nyert, ahol korábbam Michelle Pfeiffer, Marion Cottilard, valamit Jordan Dunn modellek is.

A verseny hatalmas hírnevet szerzett Thylane-nek, pedig ezt megelőzően már két éve is modellkedett. Még a híres Jean Paul Gaultier kifutóján is sétált…

10 évesen a francia Vogue oldalain szerepelt. Sokan elítélték a fotók miatt, ugyanis ezekben erős sminkben, kivágott V-nyakú felsőben volt látható, mely nem feltétlenül illik egy kislányhoz. A nyakán egy 3 millió eurót érő nyakék volt.

Thylane 10 évvel később másodszor is elnyerte ezt a díjat.

“Soha nem gondoltam volna, hogy első lehetek. Hálás vagyok mindannyiótoknak. Nagyon remélem, hogy jól telnek az ünnepek és szép karácsonyt tölthettek a családotokkal.”

Noha gyermekmodellként sikeres volt, Thylane felnőttként sem hagyta abba ezt a szakmát.

2017-ben debütált a felnőtt kifutópályán a milániói divathéten a Dolce & Gabbana csapatában. Ugyanebben az évben a L’Oreal Paris arca lett, továbbá a Chanel, Ralph Lauren és Lacoste modellje is volt.

A 20 éves lányt az IMG ügynökség képviseli. Ez a cég foglalkoztatja Gigi és Bella Hadid-ot, valamint Cindy Crawford lányát, Kaia Gerbert is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!