“A szerelem nem ismer határokat!” – tartja a mondás, amivel a legtöbben egyet is értenek.

Az idő előrehaladtával a társadalom elfogadóképessége rengeteget fejlődött, manapság már nem tiltott vagy különös különböző nemzetiségű, bőrszínű, vallású, életkorú emberek kapcsolata, egyre többen vélekednek úgy, hogy a szerelemnek semmilyen tényező nem szabhat határt, pláne nem mások véleménye.

Cikkünk főszereplői azonban még a legedzettebb, legelfogadóbb emberekben is kételyeket keltenek, de ők ezt cseppet sem bánják, büszkén vállalják ország világ előtt szerelmüket és nem törődnek a negatív kritikákkal.

A 28 éves Kelsey Hopeful és a 76 éves Guy BonGiovanni kapcsolata számos megpróbáltatásnak ki volt téve, de mára már olyannyira megerősödött, hogy azon gondolkoznak, hogy egy magasabb szintre emelik azt és a jövőben összeházasodnak egymással.

A páros tagjai nem szégyelltek mesélni arról, hogy hogyan ismerkedtek meg és hogyan változott kettejük kapcsolata barátságból lángoló szenvedéllyé.

Kelsey egy jógaórán találkozott először a 76 éves Guy-jal, ahová a férfi 42 éves felesége elvesztése után kezdett el járni.
Az első pillanattól kezdve nagyon jó beszélgetőtársra leltek a másik személyében és bár mindketten érezték a különös vonzalmat a másik iránt, két évig csak barátkoztak egymással.

Nem volt szerelem első látásra, de ahogy egyre jobban megismerték egymást, mindketten rájöttek, nincs olyan ember a földön, akivel szívesebben töltenék idejüket.

“Legfőbb vonzereje a hangja, a humora és a történetmesélő képessége volt számomra” – emlékszik vissza Kelsey.

Miután realizálták, hogy bizony a kettejük közt vibráló érzések túlmutatnak a barátságon, egy szinttel tovább léptek és már mint egy pár folytatták életüket.
Kapcsolatuk felvállalása sem volt zökkenőmentes, a lány családja és barátai hitetlenkedve hallgatták a különös páros nagy bejelentését.

Legnehezebben a lány nagymamája fogadta a szerelmesek vallomását, aki egyidős unokája választottjával.

“A nagymamám pontosan annyi idős, mint a szerelmem. Mindketten 76 évesek. Bár az első időszakban nem igazán örült a nagyim ennek a kapcsolatnak, mára már megbékélt a döntésemmel.” – árulta el a lány.

A páros irigylésre méltó harmóniában él, sokat beszélgetnek, túráznak, rengeteget utaznak és gyakran látogatnak színházi előadásokat is. A felhőtlen boldogság felett azonban borús felhők gyülekeznek és bár még távol vannak, a fiatal lányban így is rengeteg negatív érzést keltenek.

“Egy nap sírni kezdtem előtte, mert bár egy csodálatos élményt éltünk éppen át, hirtelen eszembe jutott, hogy 48 évvel idősebb nálam, és kevesebb nyár van előtte, mint előttem. Ez rettenetesen elszomorított! Mindig mondom neki, hogy félek elveszíteni őt, mert tudom, az életemben lesz jó pár év, amikor már nem lesz velem és nem tudom, hogy azt hogyan fogom majd kezelni, hogyan fogom az egészet túlélni…nélküle.” – fakadt ki Kelsey, majd folytatta.

“Guy, öreg és bölcs lévén, mindig azt mondja nekem, hogy addig nincs értelme sírni a halál miatt, amíg az be nem következik, és hogy a mostra kell koncentrálnunk, most kell szeretnünk egymást, amennyire csak lehet.” – mondta kissé megkönnyebbült félmosollyal az arcán a fiatal szépség.

A kapcsolat jövőjét nem feszegetik, nem tudják mennyi idejük van még együtt, de remélik, hogy még rengeteg boldog évvel örvendeztethetik meg egymást. A kettejükre mért furcsa pillantásokat, a halk sutyorgást pedig a maguk módján kezelik és cseppet sem idegesítik magukat miatta.

“Amikor nyilvánosan mutatkozunk az emberek azt gondolják, hogy én vagyok Guy unokája vagy ápolója. Aztán amikor elmagyarázzuk, hogy mi egy pár vagyunk, a legtöbben meglepődnek, ám a szemünkbe nem mondanak semmi negatívumot. Lehet, hogy a hátunk mögött elítélnek bennünket, de őszintén, ez egyikünket sem érdekli igazán!” – jelentette ki határozottan a páros hölgy tagja.

Szerintetek is igaz az, hogy a szerelemben nem számít a kor?
Írjátok meg véleményeteket kommentben!