Hirdetés

Tegnap óta egy nem mindennapi frigytől hangos a sajtó, de eddig csak találgatások és helyi pletykák szolgáltak ‘magyarázatul’ a különös házasságra, melyben egy hazai, 78 éves polgármester és egy alig 18 éves lány a főszereplő.

Kunhegyes kormánypárti polgármestere, Szabó András egy nagyszabású esküvőn kötötte össze életét a nála 60 évvel fiatalabb szerelmével.

A helyiek számára nem volt meglepő a fordulat, polgármesterüknek ugyanis nem ez volt az első nagy korkülönbséggel kötettett násza, előző felesége is a húszas éveit taposta, mikor megesküdtek, vele a frigy azonban csupán alig egy évig tartott.

A polgármester újdonsült választottja most egy 18 éves lány lett, akinek már van egy négyéves kisfia, előző viharos kapcsolatából.

Az esettel kapcsolatban sem Szabó András, sem az ifjú feleség nem kívánt eddig beszélni, ám most megtört a jég és a polgármester egy interjúban mesélt sokak által kifogásolt kapcsolatukról.

Az ő szavaival élve: “(…)volt, aki a szememre vetette a házasságunkat, túlzottan idős vagyok a feleségemhez, ezt elismerem” -kezdte a különös kapcsolat tisztázását.

“Szeretjük egymást, meg úgy gondoljuk, hogy még biztos lesz néhány év, amikor sokat tehetünk a családjainkért” – folytatta jövőbeli terveikkel kapcsolatban Szabó, kinek állítása szerint kapcsolatuk titka abban rejlik, hogy kitűnően megértik egymást és sok mindenben hasonló az értékrendjük is.

“Fel sem merül, hogy ki, hány éves. Rettenetesen tiszteljük egymást, soha nem is veszekedtünk” – árulta el a fideszes polgármester, majd zárószóként hozzátette, jelenleg úgy gondolja, minden a legnagyobb rendben van az életében és reméli, hogy ez így is marad.

A nem mindennapi házassággal kapcsolatban a 18 éves újdonsült asszony nem nyilatkozott.

Neked mi a véleményed? Működhet egy házasság ekkora korkülönbséggel?

Várjuk véleményed a cikk alatt komment formájában!