Hirdetés

Szerintem minden ember nevében mondhatom, hogy senki sem szereti azt, ha párja átejti őt a palánkon. Amikor valaki párkapcsolatra adja a fejét a lelke legmélyén fél attól, hogy egy nap felszáll a rózsaszín köd és párja félrelép. Sokan azonban nem tudják, hogy több dolog is befolyásoló tényező lehet egy megcsalásnál. Ilyen például az ember csillagjegye is. Természetesen a szakértők szerint ezt sem lehet készpénznek venni, ugyanis emellett fontos tényező a habitus, természet na meg persze a partner. A mai cikkünkben azokat a jegyeket szedtük össze, akik hajlamosabbak félrelépni. Meg kell jegyeznünk, hogy attól mert a te partnered a listában szerepel, még nem 100%, hogy meg fog csalni.

1, Kos – 03.21 – 04.20

A kos az egyik legkevésbé hűséges csillagjegy mind közül. Ez a jegy imádja az új kalandokat, kihívásokat, és bizony partnereket is. Mivel csak saját magára gondol, ezért nem igazán érdekli, hogy milyen fájdalmat okoz partnerének. Természetesen képes szerelembe esni és ilyenkor úgy viselkedik, mint egy herceg, ám hamar lankad a lelkesedése, és odébb áll.

2, Skorpió – 10.24 – 11.22

Mivel a skorpió jegy alapjáraton olyan, mint az időjárás, ezért a párkapcsolaton belül is erre lehet számítani. Egyik percben, még úgy viselkedik, mint a leghűségesebb társ, a másik pillanatban pedig az első szembejövővel lazán elmenne. A legnagyobb ellentmondás a dologban, hogy nagyon féltékeny típus, mert óriási a birtoklásvágy benne. Ezzel szemben a párjától elvárja, hogy tiszteletben tartsa szabadságvágyát.

3, Nyilas – 11.23 – 12.21

Eme jegy szülöttje egyszerűen imád hódítani, mondhatni a génjeibe van ez a képesség. A párját hajlamos elhalmozni, és úgy beállítani, hogy ő élete szerelme, de ez nem így van. Többnyire csak rajongást és szenvedélyt érez a másik fél iránt, ami hamar elmúlik. Képes valódi érzelmekre, ám rövid időn belül más ember ágyikójában keresi a boldogságot.

4, Oroszlán – 07.23 – 08.23

Az oroszlán jegy szülötteibe a legkönnyebb beleszeretni, mert kedves és barátságos habitusú. Ameddig érdeke és kedve úgy tartja, addig hűséges tud lenni partneréhez, ám könnyen elunja magát. Ha azt érzi lekorlátozzák vagy épp egy könnyű kis kalandhoz van kedve, akkor megtalálja az “új” és átmeneti örömforrást. Nem túl lelkizős így biztos nem fogja magát rosszul érezni miatta, mert számára ez nem nagy dolog.

5, Ikrek – 05.21 – 06.21

Az ikrek jegy alatt született emberek nem a hűségükről híresek. Viszont, ha megtörténik a csoda és beleszeretnek valakibe, akkor tuti biztos, hogy nem tekintget jobbra-balra. Ha a szerelem és a rózsaszín köd eltűnik, és korlátozva érzi magát, akkor bizony hajlamos a félrelépésre.

Te vagy a párod köztük vagy?