Hirdetés

A Halálos fegyver és még számos hollywoodi film sztárja, Mel Gibson már 64 esztendős. Sokan nem is tudják, hogy Robyn Moore-ral kötött első házasságából született fia, Milo Gibson, aki ma már betöltötte a harmincat és édesapja nyomdokaiba lépett. Milo, aki apja kiköpött mása, 2016-ban döntött a színészi karrier mellett. A sármos külsejű fiatalember minden nő szívét megdobogtatja.

Íme a képek, amelyek akár ezer szóval is felérnek.

Milo, Mel Gibson és Robyn Moore hatodik gyermekeként jött a világra 1990. november 16-án. Ezen a gyerekkori fotón édesapja magángépén éppen egy banánt majszol. Már itt is bámulatos volt a hasonlóság a világhírű édesapa és a kis Milo között.

Az ifjú Gibson Ausztráliában született, de Kaliforniában, Malibuban nőtt fel, a középiskolában pedig amerikai focit játszott. Eredetileg villanyszerelőnek tanult és évekig dolgozott a szakmájában. Végül aztán igazi lázadó kamasz lett belőle.

Évről-évre, egyre jobban kezdett hasonlítani édesapjára, főleg a tekintetük, így fantasztikus adottságaiból kifolyólag, úgy döntött, hogy valóra váltja egy régi álmát, így beiratkozott egy drámatagozatra.

Milo Gibson négy évvel ezelőtt belevetette magát a filmiparba és szerepet kapott egy nagyjátékfilmben. Milo reménykedik abban, hogy sikerül kilépnie édesapja árnyékából.

Első filmje az apja által rendezett “A fegyvertelen katona” volt, amiben ő alakította Lucky Fordot. Legfontosabb szerepe volt Johnny Kent, hadnagy a 2018. évi Hurricane című filmben.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy apja fia.