Hirdetés

Reggel elindulunk munkába, bekapcsoljuk a rádiót és a hírek valamint az időjárásjelentés után meghallgatjuk a napi horoszkópunkat. Hisztek benne? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de az biztos, hogy a jellemünket nagyban befolyásolja, hogy milyen jegyben születtünk. Egyértelműen megkülönböztethető jelei vannak. Csináltunk egy listát, melyben a nőket rangsoroljuk csillagjegyük szerinti, pozitív tulajdonságaik alapján.

12: Ikrek
Az ikrek szeretik magukat. Nem törekednek arra, hogy ők legyenek az ideális szépség. Hideg külseje teszi igazán rejtélyessé. Szeret másokat meghallgatni, együtt érző és keresi a megoldást a problémákra. Segítőkész és sokoldalú. Szeret élni és élvezni az életet és nincs szüksége elismerésre. Az ikrek egyébként könnyedén találnak párt maguk mellé.

11: Szűz
Okos, ravasz nő, aki könnyedén alkalmazkodik a körülményekhez. Lehet belőle szépségkirálynő, ha azt szeretné. A párválasztás terén rendkívül igényes és körülményes, ezért sokáig van egyedül. Számára az otthon a minden. Lakása, környezete rendezett. Tervező személyiség.

10: Nyilas
A nyilasokat mindig körbelengik az udvarlók. Lehetne egy tökéletes nő, de a gond vele, hogy folyamatosan pörög. Ez egyébként a pozitív tulajdonsága is. Munkahelyen nagyon jól jön. A férfiak szeretnek néha kicsit bepunnyadni viszont egy nyilas nő mellett ilyet nem lehet. Neki mindig kell valami impulzus az életébe.

9: Kos
Minden megvan benne ahhoz, hogy ő legyen az ideális nő. Szép, okos, energikus, ambiciózus. Pont ezen tulajdonságai miatt nehéz neki párt találni. Megijesztheti a férfiakat a talpraesettsége. Vannak pasik, akik bevállalják, hogy “megszelídítik”, de mire őt megtalálja…

8: Bak
Neki semmi szüksége elismerésekre. A bak lányok megvannak magukkal elégedve. Mondhatni önelégült is tud lenni. Otthon, kócos hajjal, pizsamában is tuti csajnak képzelik magukat. Ez néha túlzás, de ha összekapja magát, akkor bizony nincs, akit ne kaparinthatna meg.

7: Bika
Szeretnek “csajsziskodni”. Csini ruhák, csini cipők. Egyébként jó színésznők is. Duzzog, majd két perc múlva már bociszemekkel pislog rád. Mélyen rejlik bennük egy csipetnyi férfiasság, mely ha előtérbe kerül, akkor könnyedén elijeszthet magától mindenkit.

6: Vízöntő
Okos és szép. Egy baj van velük. Nehezen mutatják ki az érzelmeiket. Nagyon jó barátok lehettek egy vízöntővel, de ahhoz, hogy beléd szeressen nem csak a csillagokat, de még az univerzumot is a feje tetejére kell állítani. Nehezen indul meg nála az igazán mély kötődés.

5: Rák
Nem lenne gond velük, csak szeretnek gondoskodni. Ez egy darabig szép és jó, de háttérbe szorítják emiatt az életük többi aspektusát. A férfiak szeretik ha egy nő odaadó és gondoskodó, de valljuk be, hogy hamar meg lehet unni. Kell egy kis rejtély, egy kis fűszer is.

4: Halak
Imádja játszani a hercegnőt. Vigyázni kell rá, óvni, simizni, a karodban tartani stb. Ez az elején vonzza a pasikat. A gond vele az, hogy van a fejében egy rózsaszín unikornisos világa, melybe szeret visszahúzódni. Néha nem a realitás talaján mozog. Hosszú távú kapcsolatnál ez kiüthet.

3: Oroszlán
Önbizalmuk az van. Mellé még bosszúálló típus is. Képes eltaposni a vetélytársakat. Ragaszkodó típus és nehezen adja fel. Amennyire jó tulajdonság ez, pont annyira rossz is. Egy oroszlán pontosan tudja, hogy milyen pasit akar maga mellé. Ha Te olyan vagy, akkor minden oké. Ellenben ha nem vagy pont a zsánere, akkor őt meggyőzni / meghódítani nagyon nehéz lesz.

2: Skorpió
Van egy földöntúli erejük ahhoz, hogy elcsavarják a pasik fejét. Szépek és okosak is, de alattomosak is tudnak lenni. Elkápráztatják a környezetedet, majd téged is. Óvatosan kell velük bánni. Megszerezni egy jó skorpió lányt, az szép teljesítmény. Jól járhatsz vele.

1: Mérleg
A mérlegekben megtalálható minden fontos női tulajdonság. Legyen az pozitív, vagy negatív. De tudják magukat úgy tálalni, hogy egyik sem legyen túlzás. Pont jó mindenből. Ezért is mérlegek. Nem akar világrengetően jó csaj lenni. Pont olyan akar lenni, amilyet te szeretnél. Szeret élni, és örül az apróságoknak is. Ezt látja a környezete is.

Mit gondoltok? Ti melyik csillagjegyhez tartoztok?