Evelin nehéz időszakon megy keresztül. Egy interjú során azt is elmondta, hogy miért.


A minap meghívták őt a Mokka stúdiójába, ahol Szabó Dórával és Istenes Lászlóval beszélgetett. Ezen interjú keretein belül mesélt jobban magánéletéről illetve, hogy miért ment át nem is olyan régen egy nehéz időszakon.

Evelin és párja, két év után külön utakon folytatják az életüket. A lány azóta teljesen beletemetkezett a munkájába na meg persze a sportba is.

Amikor a műsorvezetők megkérdezték tőle, hogy van most, hogy ennyi idő után különváltak, Evelin csak annyit válaszolt, hogy teljesen jól van, kellett némi idő míg összeszedi magát, de kiegyensúlyozottnak érzi magát a bőrében. Vannak rövid és hosszútávú céljai, amit szeretne elérni az életben.

Amikor viszont azt kérdezték, hogy mi vezetett a kapcsolat végéhez, akkor visszafogottan annyit válaszolt, hogy valójában közösen hozták meg ezt a döntést, mert az érdekeik és az útjaik már nem egy irányba tartottak. Nem is feszegette tovább a témát, nem kezdte el szidni a volt párját, hogy az ő hibája volt az egész szakítás. Igazi felnőtt ember módjára adott normális választ a kérdésre. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,


Valójában Evelinnek ez volt a második kapcsolata, így nem sok tapasztalattal rendelkezik fiúzás terén. De abból ahogy mondta arra lehetett következtetni, hogy még nem érkezett meg az igazi szerelem az életébe, mert nem volt emiatt a szakítás miatt depressziós vagy túlságosan szomorú.

Istenes László megkérdezte tőle, hogy az ő korosztályában az ő ismeretségével együtt mennyire nehéz párt találnia magának. Erre azt felelte, hogy nem azért van neki nehéz dolga, mert ismert az csak egy plusz, de lehet egy mínusz is, hiszen elég megosztó személyiség. Ő szerinte a probléma az, hogy mai rohanó világban nem lehet sehol máshol kapcsolatot létesíteni csak az interneten. Szerinte nem sok eséllyel indul az, aki szórakozóhelyen próbál meg párt találni magának.

Istenes úgy fogalmazott, hogy ez számára egy nagyon felületes dolog, mire Evelin rákontrázott, hogy ilyen világban is élünk, ezért nincsenek nagy elvárások másokkal szemben.Evelin mesélt arról, hogy NFG box tréningre jár, ahol egy nagyon kedves és segítőkész edzőt talált magának. Elmondása szerint ez minden izomcsoportot megmozgat, illetve jó kardió mozgás szempontjából valamint akkor is, ha valaki fogyni szeretne. Azt is hozzátette, hogy amióta ezt a fajta edzést csinálja, sokkal szálkásabb lett tőle a karja. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,


Az idősebbik Gáspár lány nagyon beleásta magát az életmód tanácsadók világába. Idén szeptemberben úgy döntött, hogy megszerzi a szükséges szaktudást és végzettséget ehhez a szakmához. Átalakulása miatt rengetegen elkezdték követni és folyamatosan kapta a leveleket, ahol a segítségét kérték tőle abban, hogy ők is le tudjanak kezdeni fogyni.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,


Te mit gondolsz eljön Evelin életébe is az a bizonyos nagy Ő?