Hirdetés

Hollywood ikonikus és jelenleg is A-listás sztárjait nem kell szinte senkinek bemutatni.
A bulvárlapoknak és az internetnek hála, szinte minden lépésükről tudunk, értesülünk arról, ha változik külsejük, ha új mozi jön ki szereplésükkel, de még arról is tudhatunk, hogy hogyan alakul épp magánéletük.

Bár sokan ismerjük híresebb szerepeiket, kevesen tudjuk, honnan is indultak az általunk imádott színészlegendák.

Cikkünkben 25 híresség olyan fényképét mutatjuk meg nektek, ami azelőtt készült, hogy a nagyközönség megismerte volna őket!

Keanu Reeves

Pályafutása kezdetén színházakban játszott, az 1986-ban megjelent Friss vér című filmben debütált igazán, ahol a gimnáziumi évekhez köthető jégkorong iránti szenvedélyét is kiélhette.

Robert de Niro

Bár már 1969-től színészként tevékenykedett, az Aljas utcák nevű moziban Johnny Boy, az állandóan vigyorgó huligán alakítására figyelt fel csak igazán a közönség.

Matt Damon

Damon a Pizzavarázs című filmben debütált, ahol Julia Robertssel játszott közösen.

Tom Hanks

A színész első ismert szerepét a Bosom haverok című sit-com-ban játszotta, ahol Kip Wilson / Buffy szerepét játszotta.

Margot Robbie

Robbie színészi karrierje 2008-ban, 18 évesen kezdődött a Vigilante és az I.C.U. című thrillerekben való szereplésével.

Daniel Craig

A közönség 1992-ben csodálhatta meg először Craiget a képernyőn az Egyedül a ringben című filmben, ahol Jaapie Botha őrmestert alakította.

Robert Downey Jr.

1985-ben, 20 évesen Robert Downey Jr. egy évadra csatlakozott a népszerű Saturday Live stábjához az NBC-n. A televízióban végzett munka után azonban inkább a filmvilág felé fordult.

Jason Momoa

Még Momoa leglelkesebb rajongói sem tudják, hogy a színész debütálása a kultikus sorozatban, a Baywatch-ban történt, ahol a tizedik és a tizenegyedik évadban volt látható Jason Ioane szerepében.

Kirsten Dunst

Dunst első szerepének eljátszása 1990-re nyúlik vissza, ahol Sherman McCoy lányát alakította a Hiúságok máglyája című filmben.

Drew Barrymore

A színészi áttörés Drew Barrymore számára Gertie szerepében jött el Steven Spielberg E.T., a földönkívüli című filmében (1982). A színésznő ekkor még csak 7 éves volt.

Emma Stone

Stone színészi karrierje mellékszerepek sorával kezdődött bizonyos tinisorozatokban, köztük A Médiumban, ahol egyetlen epizódban volt látható.

Dwayne Johnson

A Szikla Ashton Kutcher és Mila Kunis társszereplőjeként az Azok a 70′-es évek című amerikai vígjáték sorozatban debütált színészként.

Mila Kunis

A Piranha (1995) filmben játszotta Kunis egyik első szerepét – egy helyi seriff lányát.

Gabriel Macht

A Briliáns elmék nevezetű zseniális sorozat sztárja elsőként a Beverly Hills, 90210 egyik epizódjában jelent meg a képernyőn.

Scarlett Johansson

A színésznő egyik legemlékezetesebb alkotása Emily szerepének eljátszása volt az Ugrásra készen (1996) című filmben.

Chris Pratt

Pratt debütálására a nagy képernyőn 2003-ban került sor az Extrém csapat című akciófilmben, ahol Keenant alakította.

Russell Crowe

Crowe első nagy szerepét a The Crossing (1990) című ausztrál filmdrámában kapta meg. Előtte a színész csak pár kisebb tévésorozatban volt látható.

Christian Bale

A színész első nagy mozijában, 1987-ben Jamie „Jim” Graham szerepét kapta Steven Spielberg A nap birodalma című filmjében.

Evan Rachel Wood

Akárcsak Kirsten Dunst, a Westworld sztárja is gyermekkorában kezdte meghódítani Hollywoodot. Első főszerepében az Egy alagút Kínába című filmben láthattuk.

Emilia Clarke

Mielőtt a Trónok harcában játszott volna, a színésznő csak néhányszor jelent meg a képernyőn, akkor is kis szerepet játszott, például a brit sorozat, a Doktorok egyik epizódjában .

Monica Bellucci

Az olasz díva színészi pályafutása a La Riffa (1991) elnevezésű, alacsony költségvetésű filmben indult, ahol a főszereplő Francesca nevű özvegyasszonyt játszotta.

Meryl Streep

A most 71 éves színésznő sem kapta ajándékba a sikert, első filmes szerepe (1977) előtt évekig New York-i színházakban játszott.

Uma Thurman


Kevesen tudják, de a Ponyvaregénnyel 1994-ben híressé vált színésznő is modellként kezdte pályáját.
A világhírnév előtt is rengeteg filmben játszott olyan színészekkel, mint Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer vagy Keanu Reeves.

Angelina Jolie

Sokak nem tudják, de Angelina tinikorában modellként tevékenykedett. Neve már akkor is ismerősen csengett, 14 évesen már Los Angelesben, New York-ban és Londonban is kifutói munkákat kapott.

Céline Dion


A színésznőként is tevékenykedő énekesnő már tinikorában sok sikert ért el, mégis 1990-ben érkezett meg karrierjében az áttörés. Első, az Unison nevet viselő albumának sikerei ugyanis a sztárok közé emelte az énekesnőt. A Titanic betétdalának eléneklése pedig csak még egy löket volt a világhírnévhez vezető úton.

Reméljük cikkünk elnyerte tetszésedet és ismerőseiddel is megosztod azt!