Hirdetés

Bizonyára mindenkit érdekel, hogyan is fog kinézni a téli időjárás. Míg most szeptemberben még enyhe nyárias, tavaszias időjárás uralkodik, addig télen beköszönt a kőkemény fagy, hő és szélvihar. Sokan szeretnének végre fehér karácsonyt, ebből pedig idén nem lesz hiány, ugyanis egy román származású numerológus szakember egy ismert könyvből megjósolta, milyen is lesz az idei tél.

Már novemberben megérkezhet a fagy.

A fent említett numerológus szerint november 21.-én köszönt be a nagy fagy, mely december 30-ig is ki fog tartani.

Decemberben kemény fagyokra lehet számítani. A hónap első hetének első felében még nem lesz fagy, de 6-tól érkezik egy nagyobb havazás.

9-től – 11-ig iszonyú hideg időre lehet számítani, 12-én pedig hatalmas szélvihar lesz.

13-tól – 15-ig szinte mindenben lesz részünk, ugyanis szélvihar, fagy és egy kis meleg is megmutatja magát.

Karácsonykor sem lesz hiány hóból és fagyból.

A fenti időszak után jön csak igazán a fekete leves, mivel nagyon nehéz időjárás elé nézünk. December 17-től rengeteg hó fog esni, ami egészen karácsonyig, sőt szilveszterig ki fog tartani. December 30-án viszont egy kicsivel jobb idő ígérkezik, de ne számítsunk nagy változásra.

Januárban is sok hóra kell számítani.

Az új év első két napján még tiszta időjárás várható, ám 3-tól fogva havas esőre kell számítani. Január 6-án kemény fagy üti fel a fejét, ami bizony az egész hónapra jellemző lesz, így mindenkinek jó vastagon fel kell majd öltöznie.

Január 18-19-én a hóesésé lesz a főszerep, majd 20-tól fogva nagyon hideg idő áll be, mely szélviharokkal fog társulni. 24-től – 31-ig újabb fagyok elé kell nézni.

Februárban sem lesz hiány a fagyos időjárásból.

Ha azt gondoltuk majd a február meghozza az enyhébb időt, akkor tévedtünk. A hónap első hetében tiszta időjárás várható, ám nagyon hideg lesz.

6-tól – 8-ig újabb havazásra szélviharra lehet majd számítani;

13-án – 14-én egy kicsit feljebb csúszik a hőmérő higanyszála, de nem lehet sokáig örülni neki, mert 15-én és 16-án megint a hóesésé lesz a főszerep. A vele együtt érkező fagy pedig 29-ig is kitart.

Sajnos márciusban is erősen havazni fog.

Mindenki nagy bánatára a csúnya tél a tavasz első hónapjába is bele fog csúszni, így márciusban is lehet majd számítani havazásra és fagyokra. Március 6-7-én újabb fagyok jönnek, mely szélvihar kíséretében érkezik, mely egészen 17-ig ki fog tartani.

Március 18-19-én a szélvihar mellé megérkeznek a hópelyhek, majd 21-e után végre megérkezik a várva várt tavaszi időjárás.

Nektek mi a véleményetek?