Hirdetés

A divat egy olyan kultúra vagy irányzat, mely folyamatosan változik. Olyan ütemben halad, melyet szinte képtelenség követni. Csak azok tudnak vele lépést tartani, akik már évek óta benne dolgoznak, és már életük szerves részét képezik. Ilyenek a divattervezők, modellek, stylistok… stb. Manapság már szinte minden divatosnak számít, ami furcsa és olykor megbotránkoztató. Az ilyen jellegű ruhadarabokat csak a legbevállalósabbak merik felvenni, sőt az utcán hordani. A színek kombinálása, és a stílusok vegyítése nagy hangsúlyt kap, ám nemcsak a nadrágok, szoknyák, felsők, kabátok megjelenése változik, hanem a fürdőruháké is. Mostani cikkünk erről fog szólni.

A 2019-es év legújabb fürdőruha trendje megérkezett, ám nagy valószínűséggel nem mindenki fogja bevállalni. A férfi nemnek ugyan tetszik mert hasonlít egy fehérnemű szetthez, amit többnyire a hálószobában szoktak felvenni a nők… már akinek van.

A fürdőruha egyelőre csak két színben kapható, de ha nagy lesz rá a kereslet elképzelhető, hogy több színt is gyártanak belőle. A harisnyatartóval felszerelt fürdőruha igazán vonzó megjelenést biztosít, de könnyedén össze lehet keverni egy igazi fehérneművel.

A felsőrész nem kifejezetten hagyományos bikinihez hasonlít, inkább mondanánk rá, hogy sportmelltartó fazonja van. Az alsónemű viszont kiemeli a formákat, így például a nagyobb, teltebb hátsójú, szélesebb csípőjű hölgyek jobban tudnak benne érvényesülni. Már csak az a kérdés, hogy ki fogja megvenni, és te bevállalnád-e, hogy efféle darabokat viselj a strandon. Ahhoz kétség sem fér, hogy gyakorlatilag az összes férfi megfordulna utánad és fejben bizonyára eljátszadoznának néhány intim gondolattal.

Írd meg nekünk a véleményed az új fürdőruhával kapcsolatban.