Ed és Heidi 2011-ben ismerkedtek meg Londonban, még az egyetem alatt. Mindketten ott végezték felsőfokú tanulmányaikat és már az első pillanattól kezdve szimpatizáltak egymással. Találkozgattak, egymásba szerettek és járni kezdtek. Hat éve voltak együtt, amikor Ed megkérte Heide kezét, a lány pedig boldogan mondott igent neki.

A lánykérés után elhatározták, hogy meglátogatják Heidi édesanyját, Kay Parkert. A nő rendkívül boldog volt, hogy megismerheti lánya választottját, ám a találkozás alkalmával furcsa érzés kerítette hatalmába Eddel kapcsolatban.

A lány édesanyja már az első közös vacsorán történetmesélésbe kezdett és gyermekkori sztorikkal szórakoztatta Heidi szerelmét. Ennek folytán pedig, szóba került egy nyári kaland is, amelyet lánya élt át egy szintén Ed nevű fiúval, amikor Törökországban nyaraltak. A menyasszony akkoriban csak hat esztendős volt, ahogy körülbelül a kisfiú is, akivel két héten át mindennap találkozott és játszott.

Két héttel a vacsorát követően Kay a padláson pakolt, amikor véletlenül a kezébe került egy régi családi fotóalbum. A fotók között pedig, a Törökországban készült képekre is rábukkant. Az édesanya a fotókat nézve először meg sem tudott szólalni a döbbenettől. Majd kézbe vette telefonját és beütötte lánya telefonszámát. Heidi egy kicsit meg is ijedt, hiszen fogalma sem volt róla, hogy édesanyja miért hívja át olyan sürgősen és mit akarhat mutatni neki.

A családi képeken lánya vőlegénye, Ed volt, még kisfiúként.

A gyermekkori nyári szerelem így beteljesedhetett, a sors újra összehozta a fiatalokat. Ők pedig, egymásra is találtak, sőt, már menyasszonyként és vőlegényként álltak a közös jövő előtt.

“Őrületes! És, ha belegondolok, hogy soha nem jöttünk volna rá, hogy már gyerekként is szerettük egymást, ha édesanyám nem találja meg azokat a képeket” – mesélte boldogan Heidi.

A fiatalok örök hűséget fogadtak egymásnak, boldog házasságban élnek és Heidi édesanyjával is gyakran kirándulnak, nyaralnak együtt.

Az igaz szerelem előtt nincsenek akadályok. Heidi és Ed Savitt története be is bizonyította ezt.