Hirdetés

Széki Attila Curtis egykori labdarúgó és rapper illetve kedvese Barnai Judit kosárlabdázó már több mint fél éve alkot egy párt. Curtis elmondása szerint jól érzik magukat együtt , jól kiegészítik egymást de az érzelmek lassan mélyülnek el.

A rapper az 1 Kanapén című internetes műsorban mesélt magánéletéről.

Szeretem őt nagyon, de még nem vagyok szerelmes. Azt sem tudom, ő szerelmes-e, ezt tőle kéne megkérdezni ” – fogalmazta meg elsőként.

Majd kifejtette :

Büszke vagyok rá, kiváló válogatott sportoló, és azt mondja, ő is büszke rám. Szerintem neki nem derogál, hogy velem van együtt. Az édesanyja már más kérdés, ő komoly nő, komoly helyen dolgozik, a Magyar Olimpiai Bizottságnál. Attól féltem, nála nehezebb lesz áttolni engem, de úgy tűnik, nincs nagy baj. Szerintem jó a viszonyunk, és remélem, neki sem vagyok ciki . ” – fűzte hozzá nevetve.

Curtis mélyebben beavatja a hallgatóságot magánéletébe. Elmesélte , hogy korábbi párjával és volt feleségével Krisztikévél 2019 decemberében váltak külön. Egy közös fiúk született. A közös gyermekük érdekében a jó kapcsolat megmaradt közöttük m elmondása szerint a fia a mindene.

Párja , volt felesége é s gyermeke kapcsolatáról így nyilatkozott.

Judy és Krisztike nem találkoztak még, ahogyan a párom és a kisfiam sem. Ezt így beszéltük meg Krisztivel és ez így is van jól. Nem tudom, Judyt ez zavarja-e, mert nem szoktunk erről beszélni .”

A rapper korábban nagy nőcsábász hírében állt , ám úgy tűnik igyekszik kitartani és hűségesnek maradni Judithoz.

Az összes csajomat megcsaltam eddig, férfi vagyok, így vagyok kódolva. Judyt még soha, de nem is fogom.

Curtis az interjúban azt is elárulta mennyire élvezi az apaságot és , hogy vágyik rá , hogy fiának legyen a későbbiekben kistestvére.