Hirdetés

Minden fiatal lány arra vágyik, hogy egy nap híres legyen, amit vagy énekléssel, színészkedéssel, esetleg modellkedéssel érhet el. Sokan azt gondolják, csak ezen munkákkal tudják elérni azt az életet, amire igazán vágynak viszont ez nem minden esetben igaz. Ahhoz, hogy valakire felfigyeljenek vagy nagyon tehetségesnek kell lennie vagy nagyon szépnek. A legtöbb modellügynökség az egyedi vonásokat részesíti előnyben, és már elég korán elkezdődik az ilyen leányzók felfedezése. Hazánk egyik csillagát, Palvin Barbarát 13 évesen fedezték fel, a francia származású Thylane Blondeau pedig 4 éves volt mikor elkezdett modellkedni. Most mindketten mesébe illő életet élnek. A legtöbb modellt már kislányként felfedezik és ez így volt cikkünk főszereplőjével, Alina Yakupova-val.

Az orosz származású kislány is 4 éves volt, mikor először állt kamerák elé majd két évvel később egyre több és több felkérést kapott. Alina olyan vállalatok reklámjaiban jelent meg, mint a Gloria Jeans, a Monnalisa Kids, a Grazia és az InStyl. A most hat éves leányzó karrierjét nemcsak szülei, hanem a President Kids néven futó cég is támogatja.

Míg évekkel ezelőtt az orosz Anastasia Knyazeva-t tartották a világ legszebb kislányának, addig most Alinat.

Édesanyja létrehozta saját Instagram oldalát, amit már több, mint 54 ezren követnek és ez a szám napról napra csak emelkedik. Menedzserével együtt mindig egyeztetnek, hogy most épp milyen képet tegyenek közzé Alináról, hogy oldala a lehető legjobban felépített közösségi oldal legyen. Ennek köszönhetően tud még több munkához jutni, amivel vagyonokat kereshet.

Menedzsere így fogalmazott róla:

“Biztos vagyok benne, hogy Alina sikereinek titka nemcsak földöntúli szépségében rejlik, hanem a fáradságos munkában és az állandó önfejlesztésben is.”

Néhány rajongója a világ legcukibb kislányának tartja, ami valljuk be igaz. Gyönyörű szürkés zöld szemébe, és arany szőke hajába bármelyik ügynökség könnyedén beleszeret. Bájos arca pedig csodásan mutat bármelyik reklámban, vagy magazin címlapon.

Hat éves létére olyan sok felkérést kap, hogy családjának szinte már nem is kell dolgoznia ahhoz, hogy meg tudjon élni, mivel a kislány modellkedéséből befolyt pénz bőven elég a kiadásokra. Édesanyja és édesapja egyaránt felügyelik őt, és igyekeznek mindent megadni neki, amellett, hogy közben próbálják a gondtalan gyermekkor talaján tartani. Menedzsere is sokat segít neki, és családjának abban, hogy ne legyen túlságosan lefoglalt és élvezhesse a gyerekkor örömeit.

Instagram oldalán több olyan kép is van, amin édesanyjával karöltve szerepel. Most már tudjuk, hogy kitől örökölte szépségét.

Úgy tűnik Alina nagyon szereti ezt csinálni, mert igazán természetesen mozog a kamera előtt. Mintha erre a szakmára született volna. Kedvét egyáltalán nem szegi, hogy sokszor kell átöltözni, vagy órákig kell pózolnia a fotósnak.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem utoljára hallottuk Alina Yakupova nevét és hisszük, hogy óriási sikereket fog még elérni a modell szakmában. Kitudja, lehet egy nap ő lesz Victoria egyik angyala. Persze addig még hosszú az út előtte, de nem lehetetlen küldetés. Ha menedzsere ügyesen forgatja a lapokat akkor biztos, hogy még nagyobb vagyonokra tehet szert.

Szerintetek is gyönyörű?