Hirdetés

Ez a Twitch streamer rengeteg gyűlölködő megjegyzést kap, ha nyilvánosan sétál az utcán. Az emberek képtelenek elfogadni, hogy valaki miért teszi tönkre a testét.

Ismét valaki, aki nem bírt magával és teljesen átszabatta az arcát. Rajong a testmódosításokért, azonban a legtöbb emberben félelmet kelt, ha csak ránéz.

Maria Spallek bizonyos körökben szépnek számít. Mármint olyan körökben, akik szeretik a testmódosításokat. A hétköznapi emberek azonban félnek tőle.

A streamer egyszer azt is elmesélte, hogy az utcán valaki leköpte, amiért így néz ki. Teste tele van tetoválásokkal, a szemgolyója is be van festve és a nyelve is ketté van vágva.

Egyszer egy ember megállította az utcán és azt mondta neki, hogy “Tudod, hogy rettentő csúnya vagy?”

Egyesek gúnyolják, mások pedig nem tudnak betelni a külsöjével. Sokaktól kap támogató kommentet vagy hozzászólást a közösségi profilján. Maria úgy véli, hogy sokan paranoiásnak gondolják. Miért csúfítaná el magát ennyire egy szép lány?

A lány úgy van vele, hogy szeretett volna kitűnni a tömegből. Más akart lenni, mint a többi ember.

“A tetoválásaim bizonyos szinten magabiztosabbá tesznek. Alapvetően szégyenlős vagyok, mert zavar, ahogy az emberek rám néznek.”

“Fogalmam sincs, hogy a tekintetek mögött mi van. Félelem? Undor? Gyönyör?

Annak ellenére, hogy sokan kritizálják, őt nem érdekli. Nem hagyja, hogy bárki is beleszóljon a tetoválások iránti szeretetébe.

“Folyton úgy érzem, hogy valamit még változtatnom kellene magamon.”

“Mindenki a maga választja ki, hogy mitől érzi jól magát. Egyesek ruhákat vesznek, mások befestetik a hajuk. Nekem ez jutott. Én ezt szeretem csinálni. Nem gondolnám, hogy valaha is abbahagyom a tetoválásokat.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!