Hirdetés

Kovács István, művésznevén Kovi világszerte ismert magyar fotóriporter, filmproducer, filmrendező és üzletember. mára teljesen új életet kezdett visszavonult az erotikus filmek világától, életmódot váltott melynek köszönhetően nem kevesebb mint 97 kilótól szabadult meg.

Az egykor felnőtt filmjeiről híres rendező és producer Kovi mára szinte teljesen eltűnt a hazai közéletből. Pályáját fotóriporterkén kezdte , melyet egy térdbalesetből adódóan volt kénytelen abbahagyni , ekkor tért át az erotikusfilm gyártásra és azok produceri munkálataihoz.

Kovács Istvánról az utóbbi években szinte teljesen eltűnt a média szeme elől. Mi történt vele azóta , mivel foglalkozik és hogy él most?

Kovi még a kilencvenes években magyar közönség számára az erotikus filmek világában elért eredményei és munkássága révén vált ismertté. Rövid idő alatt sikerült jelentős film birodalmat kiépítenie és hatalmas karriert futott be mint filmproducer.

A producer rengeteg elismert és díjat gyűjtött be karrierje csúcsán. mára azonban úgy döntött hátat fordít az erotikus filmek világának és életmódot vált.

Kovi – Kovács Kovi István

Blikknek adott interjújában elmondta , az életmód váltástól függetlenül büszke elért sikereire és múltjára ,mégsem térne vissza korábbi karrierjéhez.

Körülbelül hét-nyolc éve abbahagytam a forgatást és teljesen máshogyan élek. Lezártam az életemnek azt a nagyon-nagyon szép szakaszát, ami már a múlt. Nagyon sokat köszönhetek neki, egy másodpercig sem tagadnám meg, de nem is tudnám, mert azóta is mindenki felismer az utcán.” – mesélte a nosztalgikus visszaemlékezésében , hozzátette a mai napig keresik fel őt egykori kollegái és próbálják rávenni , hogy térjen vissza a rendezőiszékbe.

Büszke vagyok arra, amit csináltam. Abban a műfajban a mai napig elismert vagyok, mert jól csináltam, ezt nem tagadom, de lezártam! Hiába hagytam abba közel 8 éve, még most sem telik el olyan hét, hogy ne kapnék e-maileket régi üzlettársaktól és megrendelőktől, hogy nincs-e kedvem folytatni. Legutóbb például pénteken kaptam egy olyan levelet, hogy jön Magyarországra egy olasz producer és szeretne velem találkozni, azért, hogy forgassunk újra együtt. Azt válaszoltam, hogy szívesen találkoznék vele egy kávéra, ha lehetne valahol kávézni, de egyébként nincs értelme, mert úgysem fogok újból forgatni. ” – mesélte el Kovi , aki hozzátette , hiába a sok megkeresés , minden kérése határozott nemmel felel.

Arra kérdésre, hogy miért tűnt el a magyar médiából ezt a választ adta.

” Tehát ezért tűntem el, mert ez a műfaj már nem része az életemnek. Természetesen még a vírus előtti időkben, ha rendeztek közönségtalálkozót, akkor oda azért elmentem, de most ilyenek sincsenek már. A mostani életem teljesen más, életmódot váltottam, lefogytam 97 kilót, és azzal foglalkozom, hogy a hozzám hasonló, túlsúlyos embereknek segítek lefogyni. Amolyan életmód tanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat. Nekem valahogy sokkal jobban megnyílnak az emberek és jó érzés azzal szembesülni, hogy megbíznak bennem, én pedig reményt adhatok. ”

Kovi interjújában elmeséli , mi vezetett ahhoz , hogy úgy döntött változtat az életén , és hogyan sikerült megszabadulnia az elismerésre méltó 97 kilós súlyfeleslegétől ,életmódváltásának köszönhetően.

Alig kaptam levegőt, izzadtam és nem éreztem jól magamat a saját bőrömben. Rengeteg fogyókúrát kipróbáltam, de hosszútávon egyik sem működött, emiatt kifejezetten szkeptikus voltam már minden újdonsággal szemben. Végül úgy döntöttem, belevágok, mert nagyon nem éreztem magamat jól fizikálisan. Kezdődő cukorbetegségem is lett és minden olyan egészségügyi dolog jelentkezett, ami az elhízással járt. Három és fél évig tartott, mire leadtam ezt a 97 kilót, de még szeretnék további 10 kilótól megszabadulni. ”

Kovi nem bízta az életmódváltást a véletlenre , olyan diétát keresett, ami alatt továbbra is jókat evett , nem kellett lemondani a magyaros ízekről , mégis látványos eredményeket hozott.

Fotó:Fókusz

Először nem hittem el, aztán amikor láttam, hogy ez valóban működik, akkor döntöttem el, hogy a tapasztalatomat megosztom másokkal is, hiszen tudom milyen az, amikor az ember számtalan diétát kipróbálva sanyargatja önmagát, aminek mindig csak a visszahízás az eredménye, a kezdeti fogyás után. “

Az egykori producer hozzátette , természetesen a karatén számára is kihívást jelentett , és ez idő alatt, ahogy sokunknak neki is nehezebb dolga volt , lelkesedése kissé alábbhagyott , de igyekezett magát ösztönözni egy kis otthoni testmozgásra is.

Fotó: Kovács István

Eddig konditeremben edzettem, ahol volt olyan részleg, ahol hasonló korú emberek edzettek, mint én, így nem éreztem magamat kellemetlenül. Most viszont itthon kellene rávennem magamat arra, hogy mozogjak, de egyelőre ez még várat magára.

Kovi elmondta , hogy jelenleg önkéntes karanténban van. Várja , hogy megkapja a koronavírus elleni oltásait és visszatérhessen korábbi aktív életéhez.