Hirdetés

A TikTok sztárja, Remi Bader azt mondja, hogy a súlya miatt kigúnyolták és elküldték a lovastanyáról.

A Deep Hollow Ranch, ahol Remi is járt, közleményben reagált a TikTok-videókra. A ranch nem említette név szerint Badert, de nagy vonalakban bocsánatot kért “mindenkitől, akit megsértett”.

Remi Bader, a valósághű haul videóiról ismert TikTok-sztár, azt állította, hogy egy nemrégiben más influencerekkel tett kirándulás során egy farmon nem engedték, hogy lovagoljon, állítólag a súlya miatt.

Bader, akinek több mint 2 millió követője van a TikTok-on, a hétvégén a New York-i Montaukban volt más influencerekkel a Hampton Water Wine nevű cég által szervezett kiránduláson, amikor elmondása szerint elküldték a probramról.

Szombati első TikTok-posztjában Bader egy videót osztott meg a ranchról, a felette lévő szöveggel: “Éljen a Deep Hollow Ranch Montauk-ban, amiért elküldtek , azért mert 100 kg felett vagyok”.

A videó több mint 1,5 millió megtekintést kapott. A képaláírás szerint: “Lovagoltam már korábban is, és soha nem volt ilyen problémám”. Arra kérte őket, hogy a jövőben reklámozzák a tábláikon.

A Deep Hollow Ranch nem reagált azonnal a telefonon és e-mailben küldött megkeresésekre.

Úgy tűnik, hogy magának a Ranchnak két weboldala van, az egyik egy blog, amelynek linkjét a Facebook-oldalán osztja meg. A blogon található egy útmutató arról, hogy mekkora súlyt bírhat el egy ló. Az útmutató szerint “a lovas nem lehet több, mint a lovak súlyának 15%-a”. Van egy lista is a “Legjobb lófajták plusz termetű lovasok számára” lehetőségekről. A ranch másik weboldalán nincsenek információk a lovakról vagy a súlykorlátozásokról, csak a kínált szolgáltatásokról és magáról a ranchról szóló háttérinformációk.

Bader, aki őszintén beszélt a közelmúltbeli ambuláns kezeléséről, amelyet evészavarai miatt folytatott, nem volt hajlandó bővebben kommentálni az esetet.

Az Instagram-sztorijában vasárnap megosztott utólagos bejegyzésében Bader azt írta, hogy soha nem akarna ártani egy kisvállalkozásnak. De azt mondta, sokkolta az, ahogyan a ranch egyik alkalmazottja beszélt vele, és úgy érezte, kénytelen megosztani a tapasztalatait.

@remibader

I’ve rode horses before and have never had this issue. Please adverise this on your signs for the future.

♬ Gonna Fly Now – From “Rocky” – M.S. Art

“Okkal posztoltam, és nem azért, mert nem engedték, hogy lovagoljak a lovakon. Megértem, hogy egyes helyeken súlykövetelmények vannak, és soha nem szeretném bántani a lovakat, de az a mód, ahogyan a tulajdonos beszélt [velem] és kinevetett, és ahogyan összességében bántak velem” – írta.

Bader elmondta, hogy negatív tapasztalatait később egy videó is alátámasztotta, amelyet a farm egyik alkalmazottja posztolt, “aki nagyon világossá tette, hogy a súlyom miatt nem akarnak ott látni, és ez nagyon kiábrándító” – írta Instagram-sztorijában.

Egy második TikTok-posztban @Broudy.Keogh által közzétett videóra készített reakció videót, aki a Deep Hollow Ranch Facebook-bejegyzésében megerősítette, hogy ő egy “tizenéves alkalmazott”.

@remibader #duet with @broudy.keogh ♬ original sound

A videóban a TikTok-felhasználó @Broudy.Keogh egy becsmérlő kifejezést használ egy plusz méretű személyre. “Ha nem vagy egy kövér ri*****, akkor lovagolhatsz a Deep Hollow Ranch-en” – mondja Bader egyik videós kommentjére reagálva.

“Képzeld el, hogy ez a ranch válasza a tapasztalataidra” – írta Bader válaszul.

Bár az eredeti videót már törölték, Brader oldalán a reakció videó 1,3 milliós nézettséget ért el. Remi szerint a eredeti videót megosztó fiatal maga a ranch tulajdonosának fia.
A ranch bocsánatkérő közleményben csak egy “tizenéves alkalmazottként” említette a Remi-t sértegető felhasználót, és bár név nélkül de bocsánatot kértek: “Szeretnénk bocsánatot kérni mindenkitől, akit ez megsértett, magunk sem helyeseljük, illetve nem értünk egyet az adott alkalmazott videójának egyetlen részével sem”.

A farm honlapján egyébként az áll, hogy a lovasparkot egy Pete és Cate Keogh nevű házaspár működteti, gyermekeik segítségével, akik közül az egyiket Broudynak hívnak. Ez a név pedig megegyezik a sértegető videót közzétevő felhasználó felhasználónevével. Érdekes, nemde?

A Hampton Water Wine, Co., amely a hétvégi ünnepséget szervezte az influencerek számára, azt mondta, hogy “felháborítónak tartja, ahogy Baderrel bántak.

“Nem fogunk többé együtt dolgozni a Deep Hollow Ranch-csal, és nem nézzük el az utána történteket” – mondta Jesse Dongiovi, a Hampton Water Wine, Co. társalapítója egy nyilatkozatban.

A Hampton Water Wine nem kívánt további kommentárokat fűzni.
A farm azóta rengeteg negatív kommentet kapott az interneten, ahol sokan kommentálták a Bader állítására adott válaszukat.

Bader, aki elmondta, hogy nagyon nyilvánosan beszél az önelfogadással kapcsolatos küzdelmeiről, hozzátette, hogy az ehhez hasonló incidensek még nagyobb kihívást jelentenek ezeknek a küzdelmeknek.

@remibader

😘

♬ Watch your mouth – Female Rap

“Soha nem fogom megérteni, hogy a méretem valójában miért zavarhat valakit ennyire” – írta Instagram-sztorijában. “Tényleg soha nem [fogom] megérteni”.

Mi a véleményed a történtekről?
Írd meg véleményed kommentben!