Hirdetés

Egy anya szörnyű felfedezést tett, miután egy helyes kis fotót készített a kislányáról.

A 31 éves Jamie-Lee Schmitzer kedves kis képeket készített a lányáról. A kész képeken azonban valamiféle sötét foltott látott meg a baba jobb szemében.

Kezdetben nem foglalkozott vele különösebben, csak furcsállotta, hogy az egyik szeme sötétebb a gyereknek, mint a másik. Figyelemmel kísérte a dolgot és az elkövetkező néhány hónap során tovább sötétedett, ráadásul feltűnt neki, hogy a kislánya folyamatosan a szemét dörzsöli.

A háziorvosa szerint nincs ok aggodalomra, de biztos, ami biztos beutalta őket egy szemészhez, hogy ő is nézze meg. A vérvizsgálatok és az MRI során kiderült, hogy a kilenc hónapos kislány szemében egy daganat kezdett növekedni.

Egyetlen módon lehetett megmenteni az életét. El kellett távolítani a szemét.

“A daganatról szóló diagnózis teljesen kikészített. A párommal egyenesen sokkot kaptunk. Mivel nagyon közel volt a látóideghez, a sebészek attól tartotta, hogy el fog terjedni. Nem tudtam mást tenni, mint megbízni az orvosokban. Ha úgy gondolják, hogy a szem eltávolítása az egyetlen lehetőség elfogadtam.”

A kislány műtétje 2017. november 22-én volt, de a műtét előtti napon az állapota már kritikussá vált. A daganat hatalmas lett. A szem eltávolítása után az orvosok biopsziát végeztek és megállapították, hogy rákos dagantról van szó.

A műtét után pár hónappal a kislány szemprotézist kapott. Tudja mozgatni a szemhéját, pislogni és sírni is, annak ellenére, hogy elvesztette természetes szemét.

A gyermek már 4 éves és boldog életet él. Biciklizik és babázik, mint minden más korabéli.

Jamie-Lee azt mondta: “Én próbálok mindig pozitívan állni mindenhez. Neki is ezt tanítom. Tudja jól, hogy különbözik a többi picitől, de szeretném, ha elhinné, hogy ez így van rendjén. Sokszor látom, hogy nézegeti magát a tükörben és azt kérdi tőlem, hogy Anya én nem vagyok szép?”

“Ilyenkor mindig megnyugtatom, hogy ő számomra a legszebb. Nagyon fájdalmas dolog egy ilyen eset egy szülő számára, de úgy voltunk vele, hogy ennél lehetett volna sokkal-sokkal rosszabb is. Ő még mindig képes boldog életet élni. Egy idő múltán majd megérti, hogy az élete volt a tét és felnőtt fejjel ő is ugyanígy döntött volna. “

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!