Hirdetés

A konyhai trükköket, praktikákat egy kezünkön, sőt, kettőn sem tudnánk megszámolni, hiszen mindenkinek van valami a tarsolyában, amit megtanult vagy véletlenül fedezett fel. Éppen ezért ahányan vagyunk, annyiképpen sütünk-főzünk és nincs is ezzel semmi baj. Vannak azonban jó néhányan, akik penge élen táncolnak és olyan eszeveszett ötletekkel állnak elő, amiket a legmerészebb álmainkban sem tudnánk elképzelni.

Olykor ezek a mutatványok egyenesen életveszélyesek, ennek ellenére az embereket nem tántorítja el attól, hogy tegyenek egy próbát. Egy TikTok-felhasználó hihetetlen ötletekkel áll elő újra és újra. Ezúttal viszont egy olyan videofelvételt készített, amitől az internetezők nemcsak kiakadtak, senkit nem kímélve hangot adtak véleményüknek.

Az @itsmeju1iette nevű felhasználó most azt mutatta meg követőinek, hogyan kell steaket sütni kenyérpirítóban. Két nagy szelet marhahúst helyezett a kenyérpirítóba, majd megmutatta az elkészült steaket.

@itsmeju1iette

Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 ##foryou ##cooking ##chef

♬ It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas – Perry Como & The Fontane Sisters – 🎄🎄🎄

A felvétel kiverte a biztosítékot a hozzászólók körében, ugyanis a többség véleménye szerint lehetetlen jól megsütni egy steaket a kenyérpirítóban. A videón látszik, ahogy készítője beleharap az elkészült húsba, ami jól láthatóan rágós maradt. Volt olyan is, aki nem tudta eldönteni, hogy melyik a rosszabb? Steaket sütni a kenyérpirítóban vagy bolti szósszal nyakon önteni azt.

A lány, aki feltöltötte a videót nem először kísérletezett. Korábban sütött már bacont hajsütővel, főzött virslit szárítógépben és készített fasírtot teafőzőben.