Hirdetés

Aki azt állítja, hogy soha életében nem pukizott, az hazudik. Mindenki csinálja, egytől egyig, mert ez a természet rendje, legyen az otthon, munkahelyen vagy nyilvános helyen. Egy tanulmány szerint átlagosan napi 14-szer szellentünk. Emberek elmondása alapján, azok a személyek, akik ezt partnerük előtt csinálják, nagy valószínűséggel tartós kapcsolatot tartanak fenn.
Az emberek többsége ezen a téren rettentő szégyenlős és inkább elviselik a tartós és hosszútávon elviselhetetlen hasi görcsöket, minthogy a nyilvánosság, család vagy szerelmük előtt könnyítsenek a helyzeten.

Az emberek félnek, mások előtt szellenteni, mert attól tartanak, hogy emiatt elutasítják őket.

Kétségtelen, hogy ezt természetünknél fogva kell csinálni.

A kutatások szerint, akik partnerük előtt pukiznak, nagyobb valószínűséggel tartós kapcsolatot tartanak fenn. Ezért nem kell aggódni.

Egy kapcsolat a teljes bizalomra és őszinteségre épül, amely olyan dolgokat is tartalmaz, mint a partnered előtti szellentés.

A bélgázok visszatartása károsak lehetnek az egészségre nézve, ami fejfájáshoz, aranyérhez vagy székrekedéshez vezethet.

Függetlenül attól, hogy mennyire próbálod visszatartani mégis kikívánkozik.

A partnerük előtti szellentés vonzóbbá teszi a nőt, mert kölcsönös empátia van a felek között.

Ez egy olyan természetes funkció, mint a nevetés, sírás vagy az étkezés, ezért jobb, ha a előbb túlesel a dolgon partnered előtt.

Ha a partnerednek nem hagyod, hogy kiengedje, vagy épp elküldöd egy másik szobába, azt jelenti, nem érzed magad kényelmesen a kapcsolatban.

Ez egy olyan kényelemi faktor, mely sok kapcsolatból hiányzik és enélkül, kevesebb esélyed van a tartós kapcsolatra.

Azok a párok, akik együtt pukiznak, nevetnek és viccelődnek, lehetővé teszi a pár számára, hogy erősebb legyen a kapcsolat.

Ha szemrebbenés nélkül ki tudod ereszteni ezeket a gázokat a partner előtt, azt bizonyítja, hogy őszinte és nyitott vagy a kapcsolatban.

Házasságkötéskor megfogadtátok, hogy kitartotok együtt jóban-rosszban, betegségben-egészségben és megosztotok mindent egymással. Azért is kell természetesen venni a szellentést, mert egy normális dolog.

Egy konkrét alapot építetek ki, amikor ilyen szinten is nyitottak vagytok egymás előtt.

A szabadság, emberiség, titokzatos játékélmény egy tartós kapcsolat jó jele.