Hirdetés

Arnold Schwarzenegger egy igazi legenda. Olyan dolgokat ért el, melyek ép ésszel szinte felfoghatatlanok.

Egyszer valaki azt mondta Arnoldnak, hogy “erre nagyon kicsi az esély”. Erre a sztár annyit felelt, hogy “Kevés az esély? Mégis ön szerint mennyi esélye volt annak, hogy egy szegény családból származó osztrák kisfiú milliomos híresség és Kalifornia kormányzója lesz? Ennyit az esélyekről!”

Arnold Ausztriában, Graz közeli kis faluban született 1947. július 30-án. Tiniként már keményen edzett. A testépítésben látta a jövőt. Németországban megnyerte a Junior Mr. Europe címet. 20 éves korára már versenyszerű testépítő volt. Ő lett a legfiatalabb versenyző, aki Mr. Universe díjat kapott.

1968-ban letelepedett az Egyesült Államokban. Összesen hatszor volt Mr. Universe és hétszer Mr. Olympia. Ki szerette volna próbálni magát a filmszakmában, de testalkata miatt nagyon nehéz volt szerepet találni a számára. A Conan a Barbár és a Terminátor filmek voltak azok, melyekkel végül berobbant Hollywood-ba.

Sikeres sportoló, színész és később Kalifornia kormányzója lett.

Feleségével Maria Shriver-rel 1977-ben ismerkedtek meg egy jótékonysági tenisztornán. Maria újságíróként dolgozott.

9 évvel később összeházasodtak majd lett négy gyerekük. Katherine, Christina, Christopher és Patrick. Mindenki sikeres karriert futott be. Patrick a színészetet választotta és már több filmben is szerepelt.

Arnold és Maria házasságának 25. évfordulója környékén kiderült, hogy baj van kettejük között. 2011 májusában bejelentették a válást.

A válás hátterében párkapcsolati gondokat, összeférhetetlenséget sejtettek. Később kiderült, hogy a válás oka Schwarzenegger házasságon kívül született gyermeke Joseph Baena. Arnold a házvezetőnőjükkel melegedett össze, aminek Joseph lett az eredménye. A fiú most 25 éves és remek kapcsolatban van apjával.

“Remek srác és megérti a helyzetet. Nehéz helyzetbe sodortam őt, az egész családomat és magamat is.” – mondta Arnold.

2017-ben váltak el végleg, de alapvetően jó kapcsolatban maradtak.

Arnoldra azonban ismét rátalált a szerelem Heather Milligan személyében. Állítólag már évekkel ezelőtt is látták őket együtt, de sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat.

Heather ortopéd orvos és 28 évvel fiatalabb Arnoldnál.

Ettől függetlenül nagy a boldogság kettejük között. Ismét egy pár, aki bebizonyította, hogy az életkor csupán egy szám.

Heather most profi sportolók gyógytornászaként dolgozik. Saját praxisa van Elite Ortho Sport néven, melyet 2013-ban nyitott.

A színész nem beszél a szerelméről és az instagramján sem nagyon oszt meg közös képeket.

Szeretné a sajtót kihagyni a kapcsolatukból. A pár közös kép, azért arról árulkodik, hogy tényleg jól megvannak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!