A világ és a benne élő emberek nagyon szeretik a misztikus és természetfeletti dolgokat. Ezért kedvelik sokan a bűvészmutatványokat, mert látszólag lehetetlen, vagy épp természetfelettinek tűnő illúziókat keltenek. Mivel sokan nem tudják, hogyan működik ez, teljesen rabul ejti őket a látvány. Ám ha tudnák, hogy hogyan is csinálják az illuzionista emberek ezeket, akkor lehet már nem lenne ekkora szenzáció.

Elhoztunk nektek egy videót, amiben megismerkedhetsz a világ 10 legnagyobb mágikus trükkje mögött rejlő titokkal. Legyen az a legjobb mágikus trükk, amit Houdini, Dynamo, David Copperfield vagy a Darcy Oake ismert. Ha megnézed ezt a videót, te is biztosan megtanulod, hogyan csináld meg ezeket a csodálatos és mágikus mutatványokat.

Amint ezek a mágikus titkok végül feltárulnak, le fog esni az állad, hogy mennyire egyszerű és könnyű bűvész trükkök voltak. Miután megismered ezt a világot, akár te is elmehetsz bűvésznek. Mi biztosak vagyunk benne, hogy minden embert érdekelt, hogyan is működnek ezek.


Tehát alul a bűvész trükkök kiemelt listája:
Séta a vízen;
Darcy Oake Dove illúziói;
Kártya levitációs trükk;
Lány levitáció;
Kártyatrükk;
A víz jéggé fagyása egy másodperc alatt;
David Copperfield fűrészes mutatványa;
iPhone forgatása;
Jamie Raven Citrom trükkje;
Houdini legnagyobb menekülése.


A videó után írd meg kommentbe, hogy valamelyik trükköt sikerül-e megcsinálod. Köszönjük a megtekintést!Szóval srácok, ha lenne rá lehetőségetek, ti melyik mutatványt próbálnátok ki nagyközönség előtt?