Hirdetés

A csók egy kapcsolat első testi közeledése. Az első testi érintkezés. Ebből sok minden kiderül a másik félről, ezért jó ha tudjuk mit tegyünk azért, hogy jók legyünk abban amit csinálunk. Nem is olyan egyszerű jól csókolni, hisz összetett dolog ez az egész. Íme pár alaplépés, hogy te is mesteri lehess.

1. Az első lépés a rákészülés.

A friss lehelet megkönnyíti mindkettőtök számára közeledést. Ha azon izgul, hogy nem e büdi a szád, nem fogod rávenni magad, hogy engedj a csábításnak.

Ne mutasd, hogy izgulsz. Légy magabiztos. Adj a partnerednek egyértelmű jelzéseket, hogy készen állsz a csókra. Például nézd hosszan a száját.

Nem elég ha te késznek érzed magad. Szükséges, hogy a párodon is érezd készen áll.

2. A második lépés a közeledés

Nem ajánlott ajtóstól rontani a házba. Gyengéd közeledéssel hajoljunk a másikhoz. Elsőre csak egy gyengéd puszit nyomjunk a másik számára.

Ha viszonozták a puszinkat, jöhet egy gyengébb érzéki csók, ahol már kezünkkel is érinthetjük a párunkat.

Kis távolságra húzzuk vissza a fejünket miközben szemkontaktust tartunk. Ha párunknak is tetszett biztos kapunk elmosolyodik. Ez után szabad a folytatás.

3. A harmadik lépés a technikai rész.

Francia csók: Gyengéden összeérintitek nyelveteket, és behatolsz a másik szájába. Elkezditek kör körösen masszírozni a másik nyelvét.

Próbálhatsz erőteljesebben csókolni ha párod is vevő rá. Így elmélyülhettek egymásba.

Szenvedélyes attól lesz egy csók, ha nem csak ülünk, hanem a kezünkkel is belemélyedünk a másikba. Fogjuk a fejét, és éreztessük, hogy még akarjuk. Ebből sosem elég.

4. Negyedik lépés a levezetés.

Nem kellenek szavak. Ha tudjuk, hogy jó volt a másiknak is, és érezzük a szikrát kettőnk közt elég egy mosoly. Ne engedjük el a másikat, csak érezzük egymás örömét.