Hirdetés

A kutyatulajdonosok, illetve állattulajdonosok teljesen máshogy gondolkodnak, mint azok, akiknek nincsenek kis kedvenceik. Utóbbiak teljesen reálisan látják az életet, ám hiányzik belőlük valami… valami, amit csak egy kis állat adhat meg, és ez nem más mint a feltétel nélküli szeretet. Aki egyszer úgy dönt, hogy befogad egy állatot, biztosra vehet, hogy fenekestül elfordul az élete. Sokan persze komoly elszántsággal próbálják az elején nevelni őket, de egy idő után rá kell jönniük túl cukik ahhoz, hogy nagyon nagyon szigorúan fegyelmezzék őket. Ezek az emberek hamar átesnek a ló túloldalára, és életük közepe nem más lesz, mint a házi állat. Vannak olyan dolgok, tevékenységek, amiket csak a kutyatulajdonosok csinálnak, például Te is. Ha kíváncsi vagy ezekre, akkor tekintsd meg cikkünket, ugyanis belefoglaltuk a 15 legáltalánosabb dolgot.

1, A kutyatulajdonosok tökéletesen tisztában vannak vele, hogy mit kell tenniük annak érdekében, hogy kutyájuk megadja magát. Kajáért ezek az állatok szinte bármit képesek megtenni. Ezt persze ki is használják.

2, A mostani gazdik már nem saját maguk választanak a kutyájuknak ételt, hanem velük együtt bemennek az állateledel boltba és hagyják, hogy kedvencük válassza ki, mit is akar enni. Mindegy, hogy az mennyibe kerül. Olykor jobbakat esznek, mint maguk az emberek.

3, Ha van kutyád, tuti biztos, hogy egy nap 15-ször, ha nem többször felteszed a kutyádnak a kérdést, hogy “Ki a jó kutya?”. Persze erre egy betanított állat lazán tud vakkantani, vagy felemelni a mancsát, jelezvén, hogy ő.

4, A kutyatulajdonosoknak rendkívül sokat kell takarítani, de még a legalaposabb takarítás mellett is akadnak pillanatok, mikor egy-két dologról megfeledkeznek, például a ruháikról. Sokak annyira szeretnek összebújni kedvencükkel, hogy észre sem veszik tiszta szőr az egész ruhatáruk.

5, A gazdiknak egyáltalán nem fontos a saját testi épsége vagy az egészsége, viszont ha kis kedvencükről van szó, akkor anyatigrisként küzdenek azért, hogy megvédjék és ápolják őket.

6, Tuti biztos, hogy veled is volt már olyan, főleg, ha gazdi vagy, hogy a parkban ülve azt figyelted milyen boldogan ugrándoznak és játszanak a kutyák. Ekkor mérget vennénk rá, hogy eljátszadoztál a gondolattal, milyen jó lenne kutyának lenni.

7, A legtöbb kutyatartó számára a kutya olyan, mint egy társ, egy családtag. Ilyenkor pontosan úgy viselkednek vele mint egy emberrel, együtt utazna, együtt szórakoznak, együtt fotózkodnak és a többi. Biztos, hogy Te is magadra ismertél.

8, Amikor egy ember tüsszent automatikusan azt mondjuk egészségedre, ám a kutya tulajdonosok nemcsak az emberekkel, hanem saját kutyáikkal is ugyanezt teszik, ha meghallják, hogy tüsszentett.

9, Még a legkeményebb ember szívét is meg tudja lágyítani egy kedves kis állat. Lehet, hogy a befogadása napján megfogadta, hogy nem mehet fel az ágyra, de ez rövid idő elteltével tetemesen megváltozik és már a gazdi akar vele együtt aludni.

10, Mikor a gazdi elutazik, akkor sem tud teljesen elszakadni a kutyusától. Minden egyes alkalommal felhívja, hogy ha csak online de beszéljen hozzá. Képesek egyik percről a másikra átesni a ló túloldalára, és úgy gügyögnek hozzájuk, mintha kisgyerek lenne.

11, Mint mondtuk az elején mindenki keményen akarja nevelni a kutyáját, de eltelik pár hónap vagy fél év, és már egy tálból fognak enni.

12, A kutyás gazdik mindig találnak valami magyarázatot arra, ha fura hangot hallanak. Kivételt képez ez alól, mikor egy helyiségben vannak.

13, Minden gazdinak a saját kedvence a legszebb, legokosabb, legügyesebb, még akkor is, ha egy teljesen ugyanolyan fajta jön vele szembe.

14, Mindegy, milyen időjárási viszonyok vannak odakint és mindegy mennyire nem tennék ki a lábukat, ha csak saját maguknak kellene valami. De ha a kiskutyájuk egyet vakkant, hogy neki üríteni kell, akkor hanyatt homlok rohannak vele.

15, Egy nap többször is elmondják, kimutatják egymásnak a szeretetüket. A kutyák nonverbálisan, a gazdik mindkét módon.