Hirdetés

Az embereket nehéz megérteni. Van egy fiatal, egészséges pasi, akire minden ujjára találna egy korához passzoló lányt, de nem. Neki egy nagymama kell. Persze, valahol megértjük, hiszen kik vagyunk mi, hogy eldöntsük egy adott illető kikre gerjed, de valljuk be, hogy nem egészséges dolog. Egyik részről sem. De ha most csak ép ésszel gondolkodunk, akkor fusson végig a fejünkben az, hogy ilyen extrém korkülönbségek esetén (pláne, ha a nő az idősebb), mi lesz akkor, ha a pasira egy nap rájön, hogy szeretne egy gyereket. Nyilván így semmi…

Szóval itt van nekünk Cheryl és Darren, akik között 37 évnyi korkülönbség van. A gond, hogy életük minden mozzanatát megosztják a közösségi médiákban, melyre természetesen kapnak a trollok is. Az internet népe szerint a kapcsolatuk “undorító”. Vagyis, leginkább az a része, hogy simán feltöltik a TikTokra, hogy enyelegnek, csókolóznak és táncolgatnak. Van, amire nincs szüksége az internetnek és ez egy ilyen dolog.

Persze, örülünk, ha egy pár boldog, de ne tűnjön az egész marketingfogásnak.

Nemrégiben egy nézőjük feltette azt a kérdést, hogy mit szól ehhez a családjuk? Állításuk szerint Cheryl gyermekei -akik mind idősebbek a Quaran-nál- örülneki neki. Persze sokan támadják őket, miszerint Cheryl úgy néz ki, mint Quaran nagyanyja. Tény és való, hogy akár az is lehetne.

Cheryl egy Instagram-élő közvetítésben fakadt ki a gyűlölködőkre. “Nem a borítója alapján ítélsz meg egy könyvet. Fogalmatok sincs, hogy mi van itt belül. A legfontosabb dolog a szívünk és annak kell összetartania minket. Az életkor csak egy szám. Abban nincs befolyása, hogy kit szeressünk. Minket egyáltalán nem zavar, de a gyűlölködő kommentek annál inkább.”

Nyilván vannak, akik támogatják őket, de egy kicsit tényleg gyanús ez az egész. Miért kell a szerelmük minden mozzanatát megosztani az interneten? Szeressék egymást otthon, kettesben. Nyilván most mindent el kell fogadni, de ez akkor sem feltétlenül egészséges.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!