Hirdetés

Egyesek napi szinten, míg mások csak bizonyos jeles alkalmakkor látogatnak meg vendéglőket, éttermeket.

Abban az esetben, ha valaki új ízekre és környezetre vágyik, már pár kattintással tájékozódhat a vendéglátóhelyekről. Láthatja értékelésüket és pontszámukat, valamint a felhasználók által beküldött fotókat, ezzel is egyszerűsítve a megfelelő hely kiválasztását.

Természetesen mindenki arra törekszik, hogy kellemes térben, kedves kiszolgálás mellet jó ételeket fogyaszthasson, ezért a többség általában a legtöbbször és legjobban véleményezett helyekre tér be.
Akadnak azonban olyan gourmet fogyasztók is, akik nyitottak az újdonságok megismerésére és szívesen meglátogatnak olyan éttermeket, amiknek hype-ját különcségük adja.

Cikkünkben olyan magas pontszámmal értékelt, trendi éttermekben kapott kreálmányokat mutatunk be, melyek még a sok mindent látott, bevállalós fogyasztókat is meglepték!

“Tudtam, hogy Japánban minden is lehetséges, de erre még a legbizarrabb álmomban sem gondoltam!”

“Soha többet nem rendelek tatár beefsteak-et német étteremben!”

“Gyorséttermet kerestünk, ez volt a legközelebb…így néz ki egy két személyes ‘bőségtál’!”

Valaki árulja el, hogy mi értelme van egy dunsztosüvegbe préselni a sült krumplit?!

“Egy kis olasz kajára vágytunk, átugrottunk a szomszédos város szuperre értékelt éttermébe, ahol minden jól ment, amíg ki nem hozták a tiramisumat, ami egy kotyogós kávéfőzőbe volt tálalva!”

Kinek jön meg ezen étel láttán az étvágya?

“Thaiföldön nyaraltunk, de már kicsit untuk az ottani ízeket és valami pizzára, vagy tésztára vágytunk. Amikor a legközelebbi étterem elé értünk a látványtól teljesen elment a gusztusunk…”

“Soha nem gondoltam volna, hogy egy görögdinnyéből fogok Ramen-levest enni…”

“Kosár helyett…”

“Amikor letették elém, azt hittem valami dísztárgyat akarnak bemutatni nekem…Aztán rájöttem, hogy ez az előételem akar lenni!”

“Mexikói sajtkrémlevest rendeltem, sajtos bagellel…finom volt, de első blikkre nem volt túl bizalomgerjesztő!”

” A mai desszertem..:) A cserép Oreós tiramisut rejt, bármilyen hihetetlen!”

” Annak ellenére, hogy nem is Franciaországban vagyunk, francia sapkában kaptuk a kenyerünket…Ugye nem kell mondanom, hogy meg sem próbáltuk!”

Igaz nem étel, de nem árt tudni, hogy Ibiza egyes szórakozóhelyein gyakran kínálnak ‘közösségi ‘cocktail fogyasztást, melyet így kell elképzelni! Igen gumicsónakból…Hát, mindenki döntse el, hogy ez neki belefér-e!

“Újságpapíron, chipes zacskóból…így lehet igazán spórolni a mosogatókon!”

Finnország egyik jó hírű éttermében az előételeket gyakran egy doboz pucolatlan krumplira tálalják ki.

Vegetáriánus tál- fregoli verzió! 🙂

Reméljük előtte nem a szakács fésülködött vele!

Tudom, rossz az, aki rosszra gondol…de ez a mártás engem nem arra emlékeztet, amire kellene!

Egy porcelán kéz-szobor ujjaira húzott csirke…azt, hogy a szárnyas alatt látott fűszerű cucc mi lehet, már nem is fejtegetnénk inkább!

“Ezt a desszertet szolgálták fel nekem egy olyan étteremben, aminek 4,7-es értékelése volt! Nevetséges!”Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!