Hirdetés

Ez a férfi a 2010-es Megasztár válogatóján énekelt, meglehetősen sajátos módon, azóta folyamatosan tévéműsorokba hívták, és egy igazi szórakoztató egyénné vált.

Az Alphaville egyik számát a Big in Japan-t énekelte el, amivel azt internet és a világ sztárjává vált. Valljuk be nem az énektudása hozta el neki a sikert, hanem szokatlan kiejtése, ahogyan a dalt is énekli. A “Bikucsunáj” szállóigévé vált az emberek körében, és ha valaki kimondta azt a szót, egyből Szarka László jutott mindenki eszébe. László sosem rejtette véka alá azt a tényt, hogy ő az összes angol nyelvű dalt, fonetikusan tanulja meg.

Azóta már eltelt 8 esztendő és a Bors rátalált a “Bikicsunáj” megalkotójára, életéről kérdezték, miket csinál mostanság.

“Nagyjából 1-2 évvel ezelőtt hagytam abba az éneklést, már nem igazán megyek fellépésekre sem. Jó volt megismerni az országot, és örülök, hogy elvihettem a “dalaimat” is a rajongóimnak, de szerettem volna magam kipróbálni a saját anyanyelvemen is, magyar nyelvű dalokat akartam írni és előadni. A menedzseremmel megszakadt a kapcsolat, sajnos a vége fele már nem ment jól a közös munka, hónapról-hónapra kevesebb fellépésem volt, ami miatt feszültség alakult ki kettőnk között.” – mesélte László az interjúban.

Bevallotta, hogy szívesen visszatérne, de sajnos anyagi okok miatt nem engedheti meg magának.

“Betanított gyári munkásként dolgozom, ami komoly fizikai munkát igényel, mi ugyanis autóalkatrészeket gyártunk. Igaz, hogy nem egy nagy karrier, de ugyebár valamiből meg kell élni, jelenleg ez az életem, ahhoz, hogy visszatérhessek a közönségemhez, több millióra lenne szükségem. Arra még nem sikerült rájönnöm, honnan van a mulatós zenekaroknak és zenészeknek ennyi pénze, ugyanis azt látom, hogy nagyon jól megy náluk a szekér. Egyelőre nincs szerencsém a szerelemben, bár nem is nagyon foglalkoztam ezzel a dologgal, de ez nem jelenti, hogy lemondtam volna a nagy Ő-ről!” – nyilatkozta a Borsnak.