Hirdetés

Az Agymenők sorozata világszerte hatalmas sikert aratott mind a nézők mind pedig a kritikusok körében. Kevesen tudják , de a műsor történelmet is írt, mint a televíziózás történetében leghosszabban futó sitcom. A sorozat a 12. évadot követően ért véget kis hazánkban 2019-ban. A sorozat véget érte nagy űrt hagyott a rajongók szívében , amit sajnos begyógyítani sajnos nem tudunk , de cserébe elhoztunk nektek egy izgalmas cikket a sorozat főhőseiről és a való életbeli partnereikről.

  1. Sheldon Cooper – Jim Parsons

Nehéz elhinni de a sorozat főhőse, az egész világ kedvenc tudósa Sheldon már 47 éves. A sorozat 5 éve futott már a sorozat, amikor 2012-ben egy New York Times cikkben fedte fel szexuális irányultságát, és azt az örömteli tényt, hogy már több mint 10 éve él boldog kapcsolatban Todd Spiewak színésszel. Kapcsolatunkat 2017 májusában egy kis ceremónával egybekötött esküvővel pecsételték meg New Yorkban.

2. Amy Farrah Fowler – Mayim Bialik

A 44 éves színésznő 2010-ben csatlakozott az agymenők szereplő gárdájához. Kevesen tudják róla, de Mayim Bialik a valóéletben is neurológus diplomát szervezett. Bár a sorozatban Sheldon személyében megtalálta a párját, a színésznő a való életben életben kevesébe volt szerencsés. 2003-ben házasodott meg, 9 év házasság és két gyermek után párjával , Michael Stone-nal mégis a válás mellett döntöttek. Ezt követően keveset lehet tudni a színésznő magánéletéről. Ideje nagy részét gyermekeivel tölti.

3. Howard Wolowitz – Simon Maxwell Helberg

A sorozat egyetlen és megismételhetetlen Howardját alakító színész 2007 óta ál boldog házasságban , felesége Jocelyn Towne színésznő és producer. Simon egy interjúban elmesélte, hogy kapcsolatuk eleje nem volt teljesen zökkenőmentes. Mikor a színész meg akarta kérni párja kezét, belegondolt a házasság véglegességébe, és olyannyira megijesztette a gondolat, hogy inkább szakított párjával. Szerencsére az ijedtség elmúlt és azóta már két gyönyörű gyermek büszke szüleivé váltak. lányuk Adeline 2012-ben, míg fiúk, Wilder 2014-ben jött a világra.

4. Dr. Bernadette Maryann Rostenkowski Wolowitz – Melissa Rauch

A sorozat Bernadettje több mint 10 éve boldog házasságban él főiskolai kedvesével, Winston Beigel íróval. A pár 2017-ben köszöntötte első közös gyermeküket , Sadie névre keresztelt kislányukat. Érdekesség a házasságuk kapcsán, hogy az egybekelést követően férje vette fel a színésznő vezetéknevét.

5. Rajesh Koothrappali – Kunal Nayyar

A 39 éves színész karakterével ellentétben Londonban született és élete közel sem hasonlít a sorozatbeli Rajeshéhez, aki hiába keresi a szerelmet. A brit-indiai színész 2011 óta , Neha Kapur modellel, egykori szépségirálynővel él boldog házasságban, aki 2006-ban megnyerte a Miss India versenyét. Kunal Nayyar egy interjúban elmondta, hogy szerelem volt első látásra, mikor először megpillantotta kedvesét azt gondolta magában , hogy ő a leggyönyörűbb nő a világon. Párja jelenleg divattervezőként tevékenykedik és Los Angelesben élnek.

6. Leonard Hofstadter – Johnny Galecki

Az Agymenők 45 éves sztárja néhány évig randizott sorozatbeli partnerével Kaley Cuoco színésznővel, ám kapcsolatuk rövid életű volt. Ezt követően 2018-ban kezdett randizni a nála majdnem 22 évvel fiatalabb Alaina Meyer modellel, akivel nem sokkal később frigyre is léptek. Bár a kapcsolatuk elején sokak számára furcsa volt a hatalmas korkülönbség, boldogságukat mi sem bizonyíthatná jobban mint hogy házasságkötésük után egy évvel megszületett első közös gyermekük.

7. Penny – Kaley Cuoco

A Pennyt alakító színésznő Kaley Cuoco magánélete is hasonlóan fordulatos volt mint a sorozatbeli karakterének. Noha 2013-ban úgy tűnt , hogy rátalált a boldogság Ryan Sweeting teniszező mellett, akivel 3 hónap ismeretség után 2013-ban egy téli esküvő keretei között hozzá is ment. A boldogságuk azonban nem tartott sokáig és 21 hónapnyi házasélet után be is adták a válókeresetet. Ugyanazon év végén bejelentette a nagyközönség felé, hogy új párja, nem más mint Karl Cook , Scott d. Cook amerikai üzletember és milliárdos fia, akivel egy lovardában ismerkedtek meg. A 34 éves színésznő és 25 éves párja, Cuoco 32. születésnapján tartották meg az eljegyzést, az esküvőre pedig ez év nyarán került sor a páros közös luxuslovardában.