Hirdetés

A 90-es év 2000-es években rengeteg olyan színész és színésznő valamint zenei előadó volt, akikért szó szerint rajongtak a tinédzserek. Ennek nemcsak az volt az oka, mert jól játszottak, énekeltek, hanem az is, hogy elképesztően szépek és sármosak voltak. Emlékezzünk vissza csak Ryan Philippere a Kegyetlen játékok szívtiprójára, vagy Jennifer Love Hewittra a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorból. Ugye, mennyire fiatalok voltak? Nos azóta eltelt jó pár év, évtized és bizony akadtak, akik szinte semmit sem változtak az idők során. Vajon megtalálták volna a fiatalság forrását? Kitudja. De beszéljenek helyettünk a képek, amiket a régi kedvenc sztárjainkról hoztunk el.

1, Lindsay Lohan

Lindsay Lohan neve szinte mindenki számára ismerős, hiszen kislány kora óta figyelemmel kísérhettük cseperedését. Olyan filmekben szerepelt gyerekként, mint az Apád-anyád idejöjjön!, Azok a 70-es évek show. Tiniként több filmben feltűnt pl: Kicsi kocsi – Tele a tank, Egy hisztérika feljegyzései, Bajos csajok. Hírneve, botrányai miatt kezdett hanyatlani, s olyannyira elfajultak a dolgok, hogy ma már szinte egy filmben sem lehet őt látni. Jelenleg zenei karrierjét próbálja beindítani. 2020-ban jött ki új dala, “Back to Me” címmel.

2, Julian McMahon

A Bűbájos boszorkák című sorozat jóképű rosszfiúja volt, akit nagyon szerettek a TV nézők. Később olyan filmekben és sorozatokban tűnt fel, mint a Kés/Alatt, Fantasztikus négyes, Megérzés, Marvel’s Runaways. Jelenleg az FBI: Most Wanted című sorozatban játszik.

3, Jennifer Love Hewitt

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorfilm és a Szívtiprók című romantikus komédia főszereplője kicsit visszavonult a reflektorfényből, hogy gyermekeit nevelhesse. Ennek ellenére nem fordított teljesen hátat a filmezésnek, mivel továbbra is vállal szerepeket. Az utóbbi években a Gyilkos elmékben, illetve a 911 L.A.-ben tűnt fel.

4, Tara Reid

Az Amerikai pite és a Buliszervíz dögös szőke ciklonja már nem igen látható a mozivásznon illetve a TV képernyőn. Ennek oka a sok plasztika, illetve a kényszeres fogyókúra. Tara mér csak árnyéka egykori önmagának, akiért odavoltak a férfiak. Jelenleg saját vállalkozást vezet, amiben nevével ellátott fürdőruhákat és parfümöket értékesít.

5, Sophie Marceau

A francia filmszínésznő, rendező és énekes nagyon különbözött a 2000-es évek többi sztárjától. Iszonyú karcsú és elegáns volt Juicy Couture ruháiban. Sophie Marceau nemzetközi sztár lett “A rettenthetetlen” és a “James Bond-A világ nem elég” című filmek által. Színészi pályafutása mellett Sophie rendezőként is dolgozott, sőt részt vett a cannes-i filmfesztivál zsűrijében.

6, Nicole Richie

Lionel Richie örökbefogadott lánya a 2000-es évek elején nagyon élvezte a rivaldafényt. Akkoriban szoros barátságot ápolt Paris Hiltonnal. Most Nicole saját divatmárkát üzemeltet, 2 könyvet dobott piacra és olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Rock Me Baby, American Dreams, Grace és Frankie…stb.

7, Amy Lee – Evanescence

Tény, ő nem sorozatsztár, de igencsak meghatározó személy volt a 90-es, 2000-es években. Az Evanescence énekesnője, Amy Lee, a „Bring Me to Life” és a „My Immortal” című dalainak köszönhetően vált ikonikus előadóvá. Megjelenését a fiatal lányok nem győzték lemásolni a 2000-es években. Annak ellenére, hogy kevesebb dalt ad ki, még mindig aktívan zenél, csak épp gyermeke nevelésével van elfoglalva. Zenekara még mindig megvan, s a rajongói reménykednek benne, hogy hamarosan új albummal debütálnak.

8, Dexter Holland

A The Offspring alapítója nemcsak jó zenész, hanem remek elképesztő lángelme is. Doktori címet szerzett molekuláris biológiából, ami azt jelenti, hogy virológusként is tevékenykedik. Mindkét pályát nagyon szereti így nem volt kérdés számára, hogy mindkettőben aktívan szeretne dolgozni. Az idő szinte semmit sem fogott rajta az évek során.

9, Paris Hilton

A 2000-es években gyakorlatilag mindenhol szerepelt már Paris Hilton, legyen szó TV-ről, valóságshowról, rádióról…stb. Hírneve azonban elkezdett alábbhagyni, viszont zenei karrierjét ennek ellenére is folytatta. Később parfümöket dobott piacra, majd lemezlovasként próbált helyt állni. Egy dokumentumfilmet is készítettek róla, melynek címe “This Is Paris” volt. Ebben a nézők megtudhatták, milyen volt a tinikora, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, s miért is fél annyira a gyermekvállalástól.

10, Jessica Simpson

Ez az énekes, színésznő, tévés műsorvezető és tervező valóban népszerű volt a 90-es és 2000-es években, aztán hirtelen eltűnt a rivaldafényből, s már nem is igazán lehetett hallan róla. Rájött, hogy nem is hiányzik neki a sztárok élete, mivel megtapasztalhatta milyen édesanyának lenni, sőt nem egy, hanem kapásból három gyermek édesanyja, akiket férjével együtt nevelnek.

11, Ashlee Simpson

Ő Jessica Simpson húga, akinek karrierje 2004 közepén kezdődött egy önéletrajzi albummal és az életéről szóló valóságshow-val. Élete azóta gyökerestül megváltozott. Először feleségül ment a Fall Out Boy basszusgitárosához, Peter Wentzhez, s egy közös fiúk született, akit Bronxnak neveztek el. 2011-ben elváltak, 2014-ben feleségül ment egy színész/zenészhez, Evan Rosshoz, akitől egy lánya és egy fia született, Jagger Snow és Ziggy Blu Ross.

12, Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia több filmben és sorozatban is szerepelt már élete során, ám nemcsak a színészkedésben tudta kiélni magát, hanem a zenélésben is. Olyan filmekben tűnt fel, mint a Johnny English 1-2, Little Loopers, Closed for Winter és még sorolhatnánk. Natalie azt tervezte, hogy 2020- ban kiad egy új albumot, ám ez a járvány miatt átcsúszott 2021-re.

13, Nelly Furtado

A kanadai énekesnő, akinek lemezeit és kislemezeit világszerte értékesítették, több filmeben is szerepelt. Ilyen volt például a: Max Payne – Egyszemélyes háború, A Date with Miss Fortune, Score: A Hockey Musical, a Gnómeó és Júlia című mesében azonban csak hangját kölcsönözte az egyik karakternek. Mindezek mellett vagyonának egy részét jótékonysági célokra fordította.

14, Carmen Electra

Úgy tűnik, hogy ez az amerikai modell és színésznő megtalálta az örök fiatalság forrását, ugyanis szinte semmit sem öregedett az évek során. A modellként tevékenykedő csodaszép nő több filmben is szerepelt már élete során, például a Baywatch, Spárta a köbön, Horrorra akadva, Tucatjával olcsóbb és így tovább. A filmezés mellett számos jótékonysági akcióban vesz részt.

15, Pamela Anderson

Pamela számos filmben és sorozatban szerepelt már, és mindemellett aktívan részt vesz a környezetvédelmi mozgalmakban is. Például népszerűsíti a vegetáriánus étrendet, védi az állatok jogait, sőt számos jótékonysági kampány aktivistája is. Magánélete is nagyon érdekes, mivel 2020 januárjában titkos esküvőt rendeztek párjával, Jon Peters producerrel.

16, Ryan Phillippe

Nos nagyon úgy néz ki, hogy Carmen Elektra elárulta fiatalságának titkát a Kegyetlen játékok főszereplőjének Ryan Phillippenek. A két kép között körülbelül 21 év különbség van, ami bizony nem kevés. Ennyi idő alatt néhány ráncot igazán megereszthetett volna, nem?! A Kegyetlen játékok forgatása alatt melegedett össze Reese Witherspoonnal, melyből szerelem, majd házasság lett. Született két gyermekük, Ava és Deacon. Harmadik gyermeke Alexis Knapp színésznőtől született, de már vele sem alkot egy párt.

17, Hilary Duff

Ő volt Lizzie McGuire a Disney Channel üdvöskéje, aki óriási karriert ért el a sorozatnak köszönhetően. Később zenei karriert kezdett építeni, s komolyabb filmekben szerepelni. Egy idő után már nem láttuk többet a képernyőkön viszont a hírek szerint saját vállalkozást alapított, és piacra dobta saját parfüm és ruházati márkáját. Több könyvet is írt és számos jótékonysági rendezvényen vesz részt.

Szerintetek sokat változtak?