Szinte minden évben jönnek olyan sorozatok és filmek, amik meghódítják az egész világot. Természetesen ez ugyan úgy igaz a színészekre is. Azonban soha nem szabad elfelejteni a régi hírességeket sem, akikbe egykor egy fél világ szerelmes volt. Most hoztunk nektek 9 női hírességet, akikért az egész világ rajongott a 2000-es években.

  1. Kate Hudson


Kate-t legtöbbször romantikus filmekben és vígjátékokban láthatjuk. A színésznő már több könyvet is írt, és saját Fitness márkája is van.


2. Lindsay Lohan

Az elmúlt években viszonylag keveset szerepelt a nyilvánosság előtt. Jelenleg Dubai-ban él. Több vállalkozása is van. Többek között saját szépségápolási márkája és ruha márkája is van.


3. Jennifer Aniston

A Jóbarátok c. sorozatban ismerte meg a világ. A sorozat végeztével pedig rentgeteg filmben szerepelt. A színésznő többször is volt már házas. 2018 elején, a legutóbbi férjétől is elvált.


4. Anne Hathaway

A színésznőt Amerikában a leggyűlöltebb színésznőnek tartják. Ennek ellenére 2013-ban Oscar díjat kapott. Jelenleg is aktívan dolgozik színésznőként, és az ENSZ Goodwill nagykövete 2016-tól.


5. Renee Zellweger

Legtöbben a Bridget Jones naplójából ismerhetjük. 2010-ben visszavonult a színészkedéstől. 2016-ban tért vissza a Bridget Jones 3 forgatására. Azóta már 5 filmben is szerepelt, és jelenleg is filmet forgatnak a színésznővel.


6. Melissa Joan Hart

Sokan a Sabrina a tiniboszorkány c. sorozatból ismerik. Azóta szerepelt több sorozatban és filmben is. 2015 óta saját divatmárkát is vezet.


7. Shannan Doherty

A Beverly Hills 90210-ben és a Bűbájos boszorkákban is láthattuk a színésznőt. Az elmúlt néhány év, nehézkesen telt a színésznőnek. Mellrákot diagnosztizáltak nála. Azért mostanában nem láthattuk semmilyen szerepben sem.


8. Alyssa Milano

Sokan a Bűbájos Boszorkányok c. Sorozatból ismerik. Azóta számtalan filmben szerepelt már. A PETA és az UNICEF nagykövete. Hollywoodban a Me Too mozgalom egyik vezetője.


9. Sarah Michelle Gellar.

A "Buffy a vámpírok réme" c. Sorozatból ismerik a legtöbben. 2013-ban az Eszementek c. siker sorozatban is főszerepet kapott. A színészkedésen kívül nagyon szereti a főzést. Erről már könyvet is írt 2017-ben.