Hirdetés

Nem titok, hogy minden embernek feltett szándéka, hogy valamilyen úton módon elkerülje az öregedést, ám ez eddig még senkinek sem sikerült. Míg sokak szerint az emberek az idő múlásával csak egyre rosszabbul néznek ki, addig a hírességek pont, hogy másként gondolják. A sztárok valahogy a korral válnak egyre szebbé, érettebbé és sármosabbá, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a sok kép, amin láthatjuk régen-most kinézetüket. Ha mi is ugyanolyan jól néznénk ki, mire annyi idősek leszünk mint ők, akkor már boldogok lennénk. A mostani posztunkban összeszedtünk néhány ikonikus hírességet, akik elképesztő sokat változtak karrierjük kezdete óta.

1, Til Schweiger 57 éves német színész, filmrendező, szövegkönyvíró és producer. Karrierjét szinkronszínészként kezdte, első szerepét pedig 1991-ben kapta. Egyik leghíresebb szerepe a Becstelen brigantyk című filmben volt, amiben Hugo Stiglitz őrmestert alakította.

2, George Clooney 59 éves kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, rendező, producer és forgatókönyvíró. Sikerét az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című filmmel nyerte el. A csapatból ő volt az első, akit Steven Soderbergh rendező foglalkoztatott.

3, Zac Efron 33 éves amerikai színész és énekes, aki karrierjét a High School Musical című filmeknek köszönheti. Ezután következett a Baywatch és a Nagyfater elszabadul. Több filmes sorozatban is feltűnt például a Vészhelyzet egyik epizódjában, amiben sebesült fiatalt alakított.

4, Justin Timberlake 39 éves többszörös Grammy-díjas amerikai pop/R&B énekes, dalszövegíró, zeneszerző, lemezproducer és színész. Az ‘N Sync egykori frontembere volt, akiért oda meg vissza voltak a lányok. Ma már szóló karriere van. Különleges hangját szinkronszínészként is megcsillogtathatta, majd ezután jöttek színészi szerepei. Egyik legnépszerűbb szerepe a Lopott idő című filmben volt, amiben Amanda Seyfrieddel játszhatott együtt.

5, Jude Law 47 éves BAFTA-díjas angol színész és producer. 12 évesen iratkozott be a National Youth Music Theatre-be ám 5 évre rá eltanácsolták. Ennek ellenére felfigyeltek tehetségére, s még a Broadwayen is megfordult. Első fontosabb hollywoodi filmszerepét 1997-ben kapta Ethan Hawke és Uma Thurman partnereként Gattaca című filmben. Később olyan filmekben tűnt fel, mint: A kém, A Grand Budapest Hotel, Az öt legenda, Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték és még sorolhatnánk.

6, Matthew Lewis 31 éves színész, aki leginkább a Harry Potter című filmeknek köszönheti karrierjét, mivel ő játszotta Neville Longbottomot az első résztől az utolsóig. Konkrétan a szemünk előtt vált igazi, jóképű férfivá. Olyan filmekben láthattuk feltűnni, mint a Mielőtt megismertelek, Bluestone 42, Felfelé a lejtőn…stb.

7, Will Smith 52 éves Oscar-díjra jelölt amerikai színész, aki a Newsweek magazin szerint a bolygól legbefolyásosabb színésze. Bármilyen filmben is szerepeljen az mindig kasszasiker, és óriási közönségkedvenc. Egyik lesikeresebb szerepe a Men in Black – Sötét zsaruk-ban volt, de majdhogynem ugyanilyen ikonikus szerepe a Legenda vagyok című filmben volt.

8, Nicolas Cage 56 éves Oscar-díjas amerikai színész, rendező és producer. Legelső filmes szerepe egy kisfilmben volt, melynek címe, Golden Boy volt. Ezután sorra kapta szerepeit és 94-re már elismert színész volt. Remek színészi produkciója végett elnyerte az Oscar-díjat is. Legismertebb filmjei: A szikla, Con Air – A fegyencjárat, Tolvajtempó, A nemzet aranya, Fegyvernapper..stb.

9, Channing Tatum 40 éves amerikai színész és táncos, ám karrierjét modellként kezdte. Ricky Martin egyik klipjéhez válogatták be háttértáncosként és onnantól meg sem állt a Step Up című filmig, mely elsöprő sikert aratott világszert. Ennek a filmnek köszönhetően ismerte meg szerelmét, és feleségét Jenna Dewant, akivel ma már nem alkotnak egy párt, de van egy csodás lányuk. Legismertebb filmjei: G.I. Joe: A kobra árnyéka, Micsoda srác ez a lány, Kedves John!, Magic Mike, Fogadom.

10, Leonardo DiCaprio 46 éves Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, akinek rengeteget kellett küzdeni azért, hogy megszerezze a hőn áhított Oscar-díját. Legikonikusabb szerepe Jack Dawson volt a Titanic című filmből, ám ugyanekkora siker volt a közönség számára, Frank Abagnale Jr. is a Kapj el, ha tudsz filmből. További filmjei: Hazugságok hálója, Eredet, Django elszabadul, A nagy Gatsby, A Wall Street farkasa, A visszatérő (ezzel nyert Oscart).

11, Dwayne Johnson 48 éves polinéz származású amerikai színész, testépítő és pankrátor. Első filmes szerepeit televíziós sorozatokban kapta, például az Azok a 70-es évek show-ban, ahol saját apját, Rocky Johnsont alakította. Sokan nem tudják, hogy játszott például a Star Trek: Voyager című filmben is és ezután indult be igazán karrierje a pankrátorkodás mellett. Olyan filmekben szerepelt, mint: Doom, Zsenikém – Az ügynök haláli, Fogtündér, Halálos iramban: Ötödik sebesség, Utazás a rejtélyes szigetre, Baywatch, Rampage – Tombolás, Jumanji 1-2…stb.

12, Hugh Jackman 52 éves Oscar-díjra jelölt Golden Globe-díjas ausztrál film- és színházi színész, producer és televíziós személyiség. Pályafutása a 85-ben bemutatott a My Fair Lady című musicallel indult. Átütő sikert azonban csak 98 után ért el, 2000-ben megkapta Farkas szerepét, amivel szó szerint világhírnevet szerzett, majd olyan filmekben láthattuk, mint: A nyomorultak, Az öt legend, X-men, A legnagyobb showman, Deadpool 2.

13, Robert Downey Jr. 55 éves háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes. Legeslegikonikusabb szerepe Tony Stark, vagyis a Vasember a Marvel univerzumból. Legelső szerepe a Pound című filmben volt, melyet apja rendezett. Mikor 20 éves lett akkor került be a Saturday Night Liveba. Ezek után indult be karrierje, s olyan filmekben szerepelt még, mint: Sherlock Holmes, Terhes társaság, A séf, A bíró, Dolittle.

14, Keanu Reeves 56 éves libanoni születésű angol-kanadai színész. Legismertebb filmjei a Féktelenül, melyben Sandra Bullockkal játszott együtt, Az ördög ügyvédje, amiben a híres Al Pacinóval szerepelt, illetve a Mátrix és a John Wick. Ezen kívül játszott még a: Drakula című filmben, Veszedelmes viszonyokban, Édes novemberben, a Ház a tónál című filmben és a többi.

15, Ryan Reynolds 44 éves kanadai-amerikai színész, humorista, filmproducer és forgatókönyvíró. Karrierjét 91-ben kezdte el kisebb szappanoperákban, majd egyre feljebb lépkedett a ranglétrán és olyan filmekben láthattuk feltűnni, mint a: Buliszerviz, Kalandférgek, A rettegés háza, Deadpool 1-2, Sokkal több mint testőr…stb.

16, Tom Hardy 43 éves brit színész, akinek egyik legismertebb filmje a Venom volt. Színészi karrierje egy minisorozattal indult, melynek címe “Az elit alakulatban” volt. Legelső mozis szerepére 2001-ig kellett várnia, majd 2009-ben Charles Bronson életéről szóló filmbe kapott szerepet, amiben húsz kilogramm izmot kellett magára pakolnia. Ezt követően láthattuk a: Spílerben, Eredetben, Fékezhetetlenben, A sötét lovag – Felemelkedésben, A 44. gyermekben, Mad Max – A harag útjában, A visszatérőben és még sorolhatnánk.

Mennyit változtak mi?!