Hirdetés

Egy ember úgy válik a köztudat része, hogy valami miatt híressé válik. Üzletemberek, színészek, zenészek. Tehetségük miatt mindenki megismerheti az internetről, tévéből, újságokból. A lényeg, hogy már akkor szerzünk tudomást ennek az embernek a létezésről, amikor már elért valamit az életben és híressé vált. De ezt megelőzte egy fiatalság, gyakorlások, kisebb szárnypróbálgatás mielőtt még befutott volna. Gondoljunk Bill Clintonra. Ő volt az USA 42. elnöke. Mi, magyarok már csak így ismerhettük meg. Idősebb, tiszteletreméltó, tekintélyes személyként, aki az egész Egyesült Államok élén állt. De gondoljunk bele, hogy ő is kezdte valahol. Ő is volt még fiatal diák a hippikorszakban. Nem volt mindenki gazdag és vagyonos. Vannak hírességek, akiknek komoly megélhetési problémáik voltak gyerekként, de sikerült kitörniük ebből és mára szinte felfoghatatlan mértékű vagyonra tettek szert.

Nézzünk pár hírességet szerte a világból, akikről nehéz elhinni, hogy nem voltak mindig olyan gazdagok és tekintélyesek, mint manapság.

Jeff Bezos, az Amazon alapítója. 1990-ben, amikor még éjszaka is dolgozott. 19 évvel később ő lett a világ egyik leggazdagabb embere.

Chris Pratt. A Galaxis őrzői és a Jurassic World filmek sztárja. Nehéz elhinni róla, de fiatalon ebben a furgonban élt az egyik haverjával. Még akkor is itt lakott, amikor megkapta az első szerepeit.

Bill és Hillary Clinton.

Dwayne “The Rock” Johnson 15 évesen. A rendőrök tudatmódosítók birtoklása miatt vették őrizetbe. Akkoriban még más világ volt.

Steve Buscemi tűzoltóként dolgozott, mielőtt színész lett belőle. A 2001. szeptember 11-i merényletek idején beállt önkéntesnek és segítette a tűzoltóságot a mentési folyamatok során.

Norma Jeane Mortenson. Egy fotó 1940-ből. Pár évvel később már Marilyn Monroe-ként került a köztudatba.

Mark Zuckerberg a barátaival dolgozik. Ekkor még a Facebook csupán 1 éve üzemelt.

Steve Jobs és barátai iskolásként.

Rihanna (jobbról a második) még kadétként.

Coco Chanel 1910-ben.

50 cent, azaz Curtis Jackson-t épp tudatmódosítószerekkel való kereskedelem miatt fogták el.

Diana a walesi hercegné.

Gal Gadot 19 évesen, amikor még az izraeli hadseregben szolgált.

Elon Musk 17 évesen a rokonai farmján.

Bill Murray egy meglehetősen ritka fotón.

Eminem 12 évesen.

George Clooney 15 évesen

Clint Eastwood 26 évesen

Helen Mirren 25 évesen.

Madonna 7 évesen

Joshi Bharat

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!