Hirdetés

Nincs ember, akinek be kellene mutatni a Jóbarátok című sorozatot. A tévétörténelem legsikeresebb vígjáték sorozata. Tíz éven keresztül nevethettünk azon, hogy 6 jóbarát miként éli a hétköznapjait. A karaktereket játszó színészek gázsija évről-évre nőtt. Ennek ellenére egyértelműen Jennifer Aniston volt az, aki vitte is valamire. Egyesek már a sorozat elején megjegyezték neki, hogy szép karriert fut majd be Hollywood-ban.

Még azt is ki lehet jelenteni, hogy a Monicát alakító Courtneney Cox is egész tűrhető karriert futott be. Volt pár filmje és sokáig a világ legszebb női közt tartották számon.

Mai cikkünk a Chandler Bing-et alakító Matthew Perry-ről szól, aki a sorozat egyik legszerethetőbb karaktere volt. Több filmben is próbálkozott még Hollywood-ban. Egész viccesnek számít a Bérgyilkos a szomszédom vagy a Bolond szél fúj című filmek. Szerethető, bájos karaktert alakít mindkettőben.

Sajnos a magánélete már korántsem ennyire (jó)baráti! Matthew-nek már a Jóbarátok idején is meggyűlt a baja az italozással. Nem is tagadta, hanem felvállalta a nyilvánosság előtt, hogy önként elvonókúrára megy. Sajnos nem sikerült neki meggyógyulnia, pedig többszor is próbálkozott. 2019-ben már kidobták őt az intézetből. Akárhogy nézzük, a Chandlert alakító színészért joggal aggódnak a Jóbarátok rajongói.

Sajnos nem csak az itallal, hanem a tudatmódosítókkal meggyűlt a baja. Volt, hogy a terhes barátnőjét küldte el “beszerző körútra” mondván, hogy egy állapotos nőt úgysem állítanak meg a rendőrök. Párja azért segített neki, hogy a színész elkerülhesse a lesifotósokat. Állítólag napi másfél millió forintot költött különböző “cuccokra”.

2011 környékén már a barátai is kezdték elhanyagolni a sztárt, ugyanis soha nem lehetett tudni, hogy épp milyen kedve van, amely erősen függött a józanságától.

A színész vélhetőleg megszorulhatott anyagilag, ugyanis eladásra kínálja a Los Angeles-i 35 millió dollárt (10 milliárd forintot) érő luxusotthonát. Sokan úgy vélik, hogy a lecsúszott férfitól elfordultak az üzleti partnerei. Másik otthona már 4 milliárd forintnyi dollárért nemrég elkelt.

Rá sem lehet már ismerni…

És íme a luxusnyaralója…

A ház egyértelműen gyönyörű. Kérdés, hogy megveszik-e.

Mi szívesen odaköltöznénk…

Saját moziterem. Wow!

Nagyon kellemes hálószóba…

Meglehetősen privát lett ennek a jakuzzinak a kialakítása… Vajon miért?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!